Kære forhandlere, 

Vi har samlet en række informationer og filer til jer, som I kan bruge i jeres kommunikation. Her er produktbilleder til jeres webshop. Vi vil løbende opdatere siden med materiale. 

 • Udvalgte presseklip fra trykte medier
 • Billeder
 • Videoer
 • Logoer (høj og lav opløsning)
 • Testimonials
 • Link til sociale medier
 • Kontaktinformationer

Sig endelig til, hvis I har feedback, spørgsmål eller ønsker. 
KH Trine-Lise og Jette

Billeder

Billederne er IKKE alle kvadratiske, men kan har et andet format. Dvs her ser I måske kun et udsnit. Hvis I skal se hele billedet, så skal I trykke på dem. 

Det kan se ud som om, der er to ens billeder. Det ene er til Instagram. Jeg har skrevet, at de er til IG i navngivningen. Det andet er i høj opløsning og i et andet format. Det kan bruges til tryk. 

I er altid velkommen til at kopiere billeder fra vores Instagram. Giv os en melding, hvis I har ønsker til billeder. 

Videoer

Logoer

Vores logo ligger i både en sort og hvid version med henholdsvis hvid og transparent baggrund. De ligger i lav opløsning til web og høj opløsning til tryk. 

Downloads

Team

 • Trine-Lise Buestad

  Partner

 • Jette Nørgaard Haulrig

  Partner

Contact

Hvis I har feedback til siden eller ønsker til indhold, så kontakt meget gerne Jette. 

Testimonials

Jeg er stor fan af Yrolís produkter, især Healing Faceoil. Jeg føler, at jeg har fundet et sandt mirakelmiddel. Min hud føles blød, smidig og i balance. Og så er det bare rigtig flot! Jeg har i stort set hele mit liv døjet med tør og sart hud med tendens til eksem. Nogle gange har det været ekstremt og jeg har været ret hæmmet af det. Det har været et stort problem. Når jeg bruger Healing ansigtsolie, er jeg fri for at bekymre mig. Der gik ikke lang tid, så kunne jeg se virkningen. Nu er min hud flot, og jeg er virkelig glad. Jeg er også rigtig glad for Yrolís Faceoil Cleanser, som er en den bedste måde at rense huden på. Cleanseren er oliebaseret, men slet ikke fedtet. Den er skånsom for huden og er særlig mild og blid for øjenomgivelserne, hvor jeg personligt er meget sensitiv. Jeg har også erfaringer med Yrolis bodyoils. Fælles for dem er, at de er velduftende, lækre og er hurtige til at trænge ind og efterlader huden blød, smidig og ikke mindst velduftende.

Josephine Simonsen, Sygeplejerske

Jeg har brugt produkterne i en måned og er helt overvældet over, hvor effektive de er. Mit ansigt føles nyt og friskt. Min hud er mindre sart, de fine linjer er blevet mindre og huden er bare generelt smukkere. Jeg er særligt vild med Boosting leave on mask og Boosting eye serum, som virkelig giver den fugt, min hud har manglet.

Rikke Damgaard, Digital kommunikationskonsulent

Som indehaver af XZ Coiffure på Ordrupvej 76 har jeg den store glæde at være forhandler af Yrolí Skincare. De har dejlige og lette dufte. De er bæredygtige. Gode for miljøet og ikke mindst gode for huden 👍 Personligt er jeg stor fan af Boosting Eye Serum, som fugter og plejer. Den føles let, og så strammer den op. Om dagen bruger jeg Healing til ansigtet. Den er fantastisk, da den er fugtgivende og beroligende. Den dæmper rødme og urenheder, da den også er anti-inflammatorisk. Om natten bruger jeg Boosting Leave On Mask. Den er til moden hud. Igen giver den masser af fugt, men føles også opstrammende. Jeg bruger Essential Care shampoo & conditioner. De fugter såvel hår som hovedbund uden at tynge håret. Samtidig mindsker de rødme, irritation og kløe, hvilket vi mænd ofte døjer med i højere grad end kvinder. Jeg er vild med den skønne duft, som man fornemmer hele dagen . I min salon håndplukker jeg altid mine produkter ud fra bæredygtighed og deres egenskaber samt duften, der ikke må være for dominerende.

Kenn Larsen, frisør og indehaver af XZ Coiffure

Jeg er nødt til at skrive til jer, idet jeg er så begejstret og taknemmelig for jeres produkter. Jeg har aldrig skrevet til et mærke før, så det her er nyt for mig, men jeg MÅ simpelthen rose jer for jeres produkter. Jeg håber, at andre kan få den samme glæde og healing af huden, som jeg har erfaret. Det er især jeres Healing face oil, som jeg har hjulpet mig med min psoriasis. Jeg har en del små pletter over det meste af min krop. Nu har jeg i en periode hver morgen efter bad dryppet og masseret olie på, og jeg kan se og mærke en kæmpe forskel. Jeg har også brugt jeres Boosting Eye Serum, her kan jeg både se og føle, hvordan min delikate hud får den rette fugt. Jeg dupper resterne i hele mit ansigt, så dejligt fugtgivende. Desuden har jeg jeres shampoo og conditioner, jeg har ALDRIG i mit liv prøvet øko hårprodukter, der ikke gør håret "fedtet" eller ikke giver den rette volume, de er simpelthen fantastiske. Jeg går som person meget op i bærerdygtighed, så det glæder mig usigeligt at vide, at jeg ikke skylder unødvendig forurening ud i vandet. En sjov ting skal I lige vide, at min 14 årige søn bruger både shampoo og conditioner hver morgen, og det er nu også hans favorit. Igen mange tak for jeres fantastiske produkter, jeg har sjældent prøvet så gode økoprodukter. I får 5 stjerner herfra.

Vibeke Asboe Nielsen, CEO/Owner- Flow Agency

Har anvendt Boosting-serien fra Yrolí skincare, siden jeg fik dem anbefalet af en veninde. Må sige, at jeg blev meget positivt overrasket over de lækre produkter og deres virkning. De er meget drøje i brug, emballagen er meget smuk og enkel. Jeg kan se en tydelig forskel på de fine linier omkring mine øjne og pande. Min hud er ikke længere tør, men har fået en flot vital udstråling. Jeg har døjet med pigmentpletter i ansigtet efter sidste graviditet. Også her kan jeg se en klar reduktion af mine pigmentpletter. Jeg er MEGET glad.

Mette Sandahl, Sygeplejerske

Yrolì produkterne er det rene skin candy :-) Jeg har problemhud i form af ekstrem tørhed og eksem. Yrolís produkter nærer og forfrisker min hud på en måde, jeg aldrig har prøvet før. Det er heller ingen hemmelighed, at jeg er ivrig soldyrker - og for første gang er min tan blevet helt jævn og holder faktisk ovenikøbet længere end den plejer;-) TAK for dét ;-)

Betina Basse, Lægesekretær og lægeeksamineret fysiurgisk massør

Hurra - jeg har fundet de HELT rigtige hudplejeprodukter😃👍 Healing Face Oil er fantastisk til min hud; min tidligere skinnende pande er væk, nu ser den mere mat og fin ud, og stramheden i kinderne er forsvundet. Jeg er SÅ glad. Leave On Mask er fantastisk!! Det er i øvrigt en fantastisk hårshampo - dufter skønt og håret bliver blødt og fyldigt. Jeg vil anbefale hele verden jeres produkter 😄

Naja Pri, Tandplejer

Tusind tak, for nogle rigtig gode produkter. Jeg har igennem nogle år kæmpet med en form for eksem i ansigtet og hovedbund. Flere hudlæger har anbefalet en særlig shampoo og en bestemt creme, som jeg har købt. Intet af det har vist nogen forbedring, og det bliver kun værre i stressede perioder. Derfor har det været en helt fantastisk opdagelse at gøre brug af jeres “Boosting Hydrate - leave on mask”, som virkelig har hjulpet mig. Ligeledes har jeres Shampoo også haft en god effekt på min hovedbund. Fortsæt det gode arbejde💪🏻

Oliver Lund, professionel fodboldspiller
Press kit powered by Press Kit Builder