-

-

Jeg husker for nogle år siden, hvordan en af de vigtigste parametre for mig var prisen, når det kom til hudpleje. Sidenhen er jeg blevet meget klogere, og i dag handler det i langt højere grad om indhold, kvalitet og historien bag. Med produkterne fra Yrolí ved jeg, hvad jeg får, og de afspejler min personlighed. Samtlige produkter er 100% naturlige og lavet med omsorg for miljø og dyr, hvilket betyder rigtig meget for mig.

Til dagligt bruger jeg den fantastiske læbebalsam både morgen og aften - den er mit must-have! Inden sengetid smører jeg et par dråber ansigtsolie i ansigtet, så jeg hver morgen vågner med blød og pæn hud, efter olien har haft god tid til at trænge ind og virke. Jeg er helt vild med duften af ansigtsolien! 

Jeg har snart brugt Yrolís produkter et helt år, og jeg er hooked! Duften, følelsen og resultatet er fantastisk, og jeg kommer til at fortsætte længe endnu. 

- Christina Ninnis Alevrofas, Marketing manager og fotograf

Nursing Lip Balm, Boosting Face Oil