-

-

Jeg er nødt til at skrive til jer, idet jeg er så begejstret og taknemmelig for jeres produkter. Jeg har aldrig skrevet til et mærke før, så det her er nyt for mig, men jeg MÅ simpelthen rose jer for jeres produkter. Jeg håber med dette, at andre kan få den samme glæde og healing af huden, som jeg har erfaret.

Det er især jeres Healing face oil, som jeg har hjulpet mig med min psoriasis. Jeg har en del små pletter over det meste af min krop. Nu har jeg i en periode hver morgen efter bad dryppet og masseret olie på, og jeg kan se og mærke en kæmpe forskel.

Jeg har også brugt jeres Boosting Eye Serum, her kan jeg både se og føle, hvordan min delikate hud får den rette fugt. Jeg dupper resterne i hele mit ansigt, så dejligt fugtgivende.

Desuden har jeg jeres shampoo og conditioner, jeg har ALDRIG i mit liv prøvet øko hårprodukter, der ikke gør håret "fedtet" eller ikke giver den rette volume, de er simpelthen fantastiske. Jeg går som person meget op i bærerdygtighed, så det glæder mig usigeligt at vide, at jeg ikke skylde unødvendig forurening ud i vandet.

En sjov ting skal I lige vide, at min 14 årige søn bruger både shampoo og conditioner hver morgen, og det er nu også hans favorit.

Igen mange tak for jeres fantastiske produkter, jeg har sjældent prøvet så gode økoprodukter. I får 5 stjerner herfra. 

- Vibeke Asboe Nielsen, CEO/Owner- Flow Agency

Healing Faceoil, Boosting Eye Serum, Essential Care Shampoo, Essential Care Conditioner