En lille oase i Aarhus

En lille oase i Aarhus

Yroli Hotel Oasia Yrolí

I Yrolí er vi ret vilde med Aarhus. Det er en levende by med spændende kunst, kultur og gastronomi. Vi er der ofte, og efter det første besøg på Hotel Oasia var vi slet ikke i tvivl om, at Hotel Oasia og Yrolí er et match. Vi kontaktede Rasmus Nørgaard, og siden da har vi haft et fantastisk samarbejde. Rasmus er ligesom Aarhus; en underspillet ildsjæl med blik for detaljen og en positiv smittende energi.

Rasmus har 17 års erfaring indenfor hotel- og turismeindustrien, hvor han har været general manager for Hotel Oasia de sidste fire år. Vi har talt med ham om, hvad der gør Hotel Oasia til noget særligt, og hvorfor de har valgt at forkæle deres gæster med Yrolí produkter.

 

 

I Yrolí er vi ret vilde med Aarhus. Det er en levende by med spændende kunst, kultur og gastronomi. Vi er der ofte, og efter det første besøg på Hotel Oasia var vi slet ikke i tvivl om, at Hotel Oasia og Yrolí er et match. Vi kontaktede Rasmus Nørgaard, og siden da har vi haft et fantastisk samarbejde. Rasmus er ligesom Aarhus; en underspillet ildsjæl med blik for detaljen og en positiv smittende energi.  Rasmus har 17 års erfaring indenfor hotel- og turismeindustrien, hvor han har været general manager for Hotel Oasia de sidste fire år. Vi har talt med ham om, hvad der gør Hotel Oasia til noget særligt, og hvorfor de har valgt at forkæle deres gæster med Yrolí produkter.

HOTEL OASIA

Hotel Oasia er et boutique- og designhotel i hjertet af Aarhus. Her byder de gæsterne indenfor til forkælelse og det, man kan kalde diskret luksus. Hotellet har 91 værelser og suiter, som alle er indrettet med rene linjer og nordisk design – og med fokus på æstetik og funktionalitet.

Hotellet ligger tæt på banegården og er derfor midt i hjertet af byen. Det er let at gå til både den legendariske biograf Øst for Paradis, Aros Museum, Latinerkvarteret, Street Food Market og ikke mindst butik SJÆL, hvor du kan blive forkælet med en fantastisk Yrolí ansigtsbehandling.  

 

Yroli Hotel Oasia Yrolí

Yroli Hotel Oasia Yrolí

KLARE VISIONER

På Hotel Oasia brænder vi for den hjemlige og familiære atmosfære, både for vores gæster og medarbejdere. Vi bestræber os på at drive hotellet med hjertet og fornuften og vil gerne skabe ekstraordinære og unikke oplevelser for vores gæster. Vi går meget op i æstetisk, design og ordentlighed. Alle skal have en fornemmelse af at komme til et sted, hvor de har lyst til at være.

 

Yroli Hotel Oasia Yrolí

SOM DET ANDET HJEM

Hotel Oasia er en lille perle gemt midt i storbylivet. Så snart du træder indenfor dørene, mærker du roen og ikke mindst den familiære stemning og atmosfære, som er en stor del af Hotel Oasias DNA.

Vi er heller ikke større, end at vi får en særlig relation til de mange gæster, som vi ser ugentligt. Her er vi med til at sætte rammen for deres andet hjem, og vi kender til deres behov og ønsker, hvilket også kommer qua vores dygtige og nærværende personale, som har været her mange år.

Derudover ønsker vi også at være med til at inspirere vores gæster gennem detaljer, design og indretning.

 

Yroli Hotel Oasia Yrolí

ANSVAR OG KVALITET GÅR HÅND I HÅND

Som hotel føler Hotel Oasia sig forpligtet til at træffe ansvarlige valg. De arbejder dagligt med FNs Verdensmål for at opnå en bedre og mere bæredygtig fremtid. Deres ambition er at have og udleve en ansvarlig miljøpolitik samtidigt med, at de tilbyder deres gæster det bedste produkt.

For os betyder det særlige initiativer inden for uddannelse af vores personale, det grønne liv på landet samt forsvarligt forbrug og produktion. Stort set alle elementer i vores morgenmad bliver produceret fra bunden. Yrolís plejeprodukter indeholder let bionedbrydelige ingredienser, hvilket betyder, at vores vandmiljø ikke tager skade. 

 

Yroli Hotel Oasia Yrolí

ET MADTIP TIL AARHUS

Vi er meget nysgerrige efter, hvad der rører sig i byen og især på den lokale front, hvor vi selv har et fast udvalg af dygtige lokale restaurant-samarbejdspartnere. Primært for selv at kunne tilbyde vores gæster en god oplevelse på hotellet – men også, når vi selv søger oplevelser udenfor.

Her kan vi blandt andet nævne sidste skud på stammen – Restaurant Nögen. Hos Nögen er konceptet social dining med fokus på at kokkerere madspild om til en unik smagsoplevelse. 

Derudover er der også mange af vores gæster, som synes, at Aarhus Streetfood er et spændende koncept med diversitet. 

I Yrolí kan vi anbefale Restaurant Langhoff & Juul. Et fantastisk hyggeligt sted med et gastronomisk højt niveau, og hvor de bruger lokale årstidsbestemte råvarer. Der er også La Cabra, hvor Trine-Lise altid får en god kop kaffe.

 

Yroli Hotel Oasia Yrolí

ET NATURLIGT VALG

Det er ikke nogen hemmelighed, at vi længe har ledt efter et kvalitetsbrand som Yrolí. Et dansk produceret mærke, som vi deler ambitioner og værdisæt med.

Da Jette boede på Hotel Oasia og introducerede os for produkterne, var vi ikke i tvivl. For os var det, det helt naturlige valg. Udover de fantastiske produkter er det også tydeligt at mærke, at Yrolí, ligesom os, har passion og hjerteblod i det, de laver.