-

-

Som indehaver af XZ Coiffure på Ordrupvej 76 har jeg den store glæde af være forhandler af Yrolí Skincares skønne unisex serie, som er lavet af de skønneste rene olier. De har dejlige og lette dufte. De er bæredygtige. Gode for miljøet og ikke mindst gode for huden 👍👍👍

Personligt er jeg stor fan af Boositing Eye Serum, som fugter og plejer. Den føles let, og så strammer den op.

Om dagen bruger jeg Healing til ansigtet. Den er fantastisk, da den er fugtgivende og beroligende. Den dæmper rødme og urenheder, da den også er anti inflammatorisk. 

Om natten bruger jeg Boosting ansigtsolie. Den er til moden hud. Igen giver den masser af fugt,  men føles også opstrammende. 

Jeg bruger Essential Care shampoo & conditioner. De fugter såvel hår som hovedbund uden at tynge håret. Samtidig mindsker de rødme, irritation og kløe, hvilket vi mænd ofte døjer med i højere grad end kvinder. Jeg er vild med den skønne duft, som man fornemmer hele dagen .

I min salon håndplukker jeg altid mine produkter ud fra bæredygtighed og deres egenskaber samt duften, der ikke må være for dominerende.

- Kenn Larsen, frisør og indehaver af XZ Coiffure 

Boosting Eye Serum, Healing Face Oil, Boosting Face Oil, Essential Care Shampoo, Essential Care Conditioner.