-

-

Jeg er stor fan af Yrolís produkter, især Healing Faceoil. Jeg føler, at jeg har fundet et sandt mirakelmiddel. Min hud føles blød, smidig og i balance. Og så er det bare rigtig flot! Jeg har i stort set hele mit liv døjet med tør og sart hud med tendens til eksem. Nogle gange har det været ekstremt og jeg har været ret hæmmet af det. Det har været et stort problem. Når jeg bruger Healing ansigtsolie, er jeg fri for at bekymre mig. Der gik ikke lang tid, så kunne jeg se virkningen. Nu er min hud flot, og jeg er virkelig glad.

Jeg er også rigtig glad for Yrolís Faceoil Cleanser, som er en den bedste måde at rense huden på. Cleanseren er oliebaseret, men slet ikke fedtet. Den er skånsom for huden og er særlig mild og blid for øjenomgivelserne, hvor jeg personligt er meget sensitiv.

Jeg har også erfaringer med Yrolis bodyoils. Fælles for dem er, at de er velduftende, lækre og er hurtige til at trænge ind og efterlader huden blød, smidig og ikke mindst velduftende.

- Josephine Simonsen, sygeplejerske

Healing Faceoil. Soothing Cleanser. Body Oils