PROJECTKIN

PROJECTKIN

Vi lader os inspirere af de mennesker, vi krydser på vores vej. De får os til at se verden med nye øjne. Her deler vi vores møde med Rasmus Andersen, der er direktør og medejer i PROJECTKIN.

PROJECTKIN  x  Yrolí Skincare
Rasmus Andersen PROJECTKIN  x  Yrolí Skincare

Rasmus er direktør for PROJECTKIN og bor på Østerbro i København. Fra barnsben har jeg rejst meget bl.a. var vi hvert år en måned med min mors arbejde. Derfor elsker jeg at udforske verden og møde nye kulturer. Og jeg ved, hvor vigtigt en god og gennemtænkt kuffert er.

I mit job er jeg drevet af, at vi gentænker materialevalg, så vi kan give brugeren et bæredygtigt alternativ til den klassiske kuffert. For mig er den miljømæssige vinkel vigtig for mit drive og ønske om at gøre det godt. 

Vi har introduceret et helt nyt materiale, der gør os i stand til at undgå 2 kg konventionel plast per kuffert. Det er vi meget stolte af, da det er meget lidt plastik der genanvendes; kun ca. 10% af den plastik, der produceres, bliver genanvendt.

Hvorfor har I valgt at samarbejde med Yrolí Skincare?

Vi mødte Yrolí Skincare til et bæredygtigt venue under Copenhagen Fashion Week. Det var helt klart for os, at Yrolí laver nogle virkelig lækre produkter med et stærkt fokus på bæredygtighed, og at vores værdisæt stemmer helt overens.

Derudover kunne vi tydeligt mærke, at der er en stærk passion og drive hos teamet bag Yrolí. Vi kunne derfor se en masse spændende muligheder for at lave collabs. 

Hvad vil du anbefale, hvis man gerne vil flytte sit forbrug i en bæredygtig retning?

Der en lang række ting, man kan gøre for at leve mere bæredygtigt, og det hele afhænger selvfølgelig af, hvilket udgangspunkt man kommer fra. Tre konkrete ideer er:

1.
Spise mere vegetarisk mad, der findes så mange fantastiske alternativer til kød i dag. Jeg laver blandt andet en super lækker vegetarisk lasagne, der også er rig på protein.

2. 
Købe ting/tøj med lang levetid, og med det mener jeg ikke kun fysisk levetid, men også at undgå at købe alt for sæson/modebetonede varer, som man bliver træt af at kigge på efter kort tid.

3. 
Vælge brands med fokus på bæredygtighed gennem hele produktets levetid samt efterfølgende bortskaffelse/genanvendelse

Rasmus Andersens favorit Yrolí Skincare produkt