Mikroalger

På trods af deres lille størrelse tilbyder mikroalger en imponerende koncentration af gavnlige ingredienser til huden. De mikroalgeaktiver vi bruger, er ekstremt effektive og har klinisk dokumenteret effekt.

STÆRK ANTI-AGE AKTIV

Der er klinisk dokumentation på, at mikroalgerne er effektiv i hudpleje som et kraftigt anti-age aktiv, eftersom produktionen af strukturelle hudproteiner bliver stærkt stimuleret. Der sker en dramatisk forbedring af hudens elasticitet, hydrering og blødhed. Mikroalgerne indgår som en kollagenbooster og en nøgleingrediens, der hjælper med at styrke huden, mens den gendanner sin naturlige smidighed og vitalitet. 

Huden har brug for fugt. Uden fugt er huden udsat og har lettere ved at få skader og aldringslinjer. Mikroalgerne er i den sammenhæng eminente, eftersom de booster hudens fugtighed ved at reparere og øge barrieren mod tab af vand og elektrolytter fra huden.  

BEKÆMPELSE AF FORURENINGSPARTIKLER

Vores hud bliver negativt påvirket af forurening. Huden får skader og rynker. Vi har derfor valgt en mikroalge, der beskytter huden mod oxidativ belastning af forureningspartikler både indendørs og udendørs. Ved at tilsætte denne mikroalge opnår vi en fantastisk miljøbelastningsbeskyttelse og skaber et intenst beskyttelsesskjold til vores hud.

VITAL OG LEVENDE HUD

Vi har et klart fokus på at gøre huden sund og få den til at se levende og vital ud. I den sammenhæng hjælper mikroalgerne med at skabe en silket overflade på huden. De bidrager til at udjævne hudtoner ved at øge hudfarvehomogeniteten. Mikroalgerne reducerer de mørke rander under øjnene og hjælper med at absorbere og transportere overskydende væske væk (fx poser under øjnene). 

BÆREDYGTIG PRODUKTION

De mikroalger, vi har valgt, er produceret i Italien med et industrielt foto-bioreaktorsystem og en bæredygtig energiproces. De færdige ekstrakter er udviklet via sofistikerede dyrknings- og ekstraktionsteknikker af mikroalge-organismer, der udviser respekt for naturen.