Certificeringer

Yroli Skincare Yrolí Skincare

Yrolí Skincare har taget et bevidst valg om at være transparent. For at kunne leve op til vores egne strenge krav og for give en garanti for kvaliteten af vores produkter, har vi valgt at blive certificeret ved ECOCERT COSMOS. ECOCERT COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik. Ud over det er vores produkter Vegan certified og flere af dem er AllergyCertified.

Ecocert Cosmos Organic

ECOCERT COSMOS er en fælleseuropæisk certificering af økologisk kosmetik, som bliver brugt i flere end 45 lande. Der findes forskellige certificeringer herunder organic, raw og natural. På logoet vil der stå ”Organic”, når der er tale om en økologisk certificering. På produkter mærket med ECOCERT COSMOS organic kan du altid læse, hvor stor andelen af naturlige ingredienser er, og hvor høj procentdelen af økologi er. 
For at opnå ECOCERT COSMOS Organic-mærket skal mindst 95 % af ingredienserne være naturlige. Desuden skal mindst 10 % af ingredienserne i produkter, der vaskes af være økologiske, og i produkter, der ikke vaskes af, skal mindst 20 % af ingredienserne være økologiske. Endelig skal mindst 95 % af de naturlige olier i produktet være økologiske. Det betyder, at oliebaserede produkter skal have en større andel af økologi, end hvis der fx er vand i produktet. 

ECOCERT COSMOS kontrollerer også, at ingredienserne er dyrket ansvarligt og med respekt for miljøet. Samtidig har de meget fokus på sporbarhed. Vi skal kunne dokumentere en ingrediens og et produkts rejse fra oprindelsesstedet og produktionsstedet til vores endelige produkt og distributionen af det. På den måde kan du være sikker på, at du får det produkt, vi har lovet. 

ECOCERT COSMOS stiller også krav til affaldshåndtering under produktionen. På vores produkter kan du finde både ECOCERT COSMOS-stemplet samt andelen af naturlige og økologiske ingredienser angivet som %.

AllergyCertified   

AllergyCertified er en international certificeringsorganisation grundlagt i Danmark i 2015. Når du vælger produkter med AllergyCertified-logoet kan du være tryg ved, at en toksikolog har gennemgået hver eneste ingrediens i produktet nøje og foretaget en risikovurdering.

AllergyCertified tager udgangspunkt i, hvad der kan være potentielt allergifremkaldende. Deres speciale er især, gennem viden og oplysning, at bidrage til at minimere risikoen for kontaktallergi. Derfor analyserer de alle ingredienser i det givne produkt,og vurderer, om det indeholder noget, der kan være allergifremkaldende for dig. Dvs. at du ved tilvalg af  AllergyCertified mærket på dine produkter mindsker risikoen for allergi. 

Vegan

Certificeret Vegan betyder, at produkterne ikke indeholder animalske ingredienser, animalske biprodukter eller ingredienser, der er testet på levende dyr. Du har derfor en garanti for, at vi ikke har brugt ingredienser såsom bivoks og honning, og at testningen er foregået helt uden brug af dyr.

Svanemærket

Flere af vores produkter er ved at blive Svanemærket. De lever således op til krav om hormonforstyrrende stoffer og andre problematiske kemikalier. Svanemærket er et forsøg på at mindske den samlede miljøbelastning fra produktion og forbrug, hvilket vi jo i høj grad støtter op om. Svanemærket ser på produktets livscyklus, hvorfor der bliver kigget på produktets rejse og de miljøproblemer, der opstår undervejs. Målet er at beskytte vores miljø og jordens ressourcer.