Om os

Yroli Skincare Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark og Jette Nørgaard Haulrig Yrolí SkincareLige dele handling og holdning. Yrolí Skincare er et dansk hudplejemærke født ud af motivationen til at handle. Gøre en forskel. Gøre noget. Tage de ansvarlige valg, der skal til for at ændre måden, vi forbruger hudpleje på. Yrolí Skincare er skabt i 2018 af Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark og Jette Nørgaard Haulrig ud fra et fælles brændende ønske om at inspirere til at tænke i kvalitet, ansvarlighed og mindre forbrug.

Trine-Lise er vokset op med norsk klippegrund under fødderne, mens Jette er spundet af den jyske muld. I vores voksne liv har vi begge slået rødder på Sjælland med familier og børn og har i mere end 15 år haft et bundsolidt venskab baseret på fælles værdier. Tilsammen har vi lang erfaring med sundhed og kommunikation, og netop den kombination fik os til at sætte spørgsmålstegn ved, om der var sammenhæng mellem den pleje, vi gav vores krop, og det vi blev lovet. Gav vores forbrug mening?

Begge havde vi skufferne fulde af hudplejeprodukter, som ikke havde nogen effekt. Dels fordi de lå i skuffen og blev for gamle, men også fordi de var fulde af skadelige syntetiske stoffer og tomme løfter. Vi vidste, at vi havde modenheden, fliden, driftigheden og lysten til at gå forrest og skabe et modsvar til et marked præget af et massivt overforbrug og dårlige produkter. Derfor skabte vi Yrolí Skincare ud fra et fælles brændende ønske om at gøre hverdagen mere enkel, mere sund og mere bevidst. For hudpleje skal, i vores optik, være ukompliceret, ren og grøn - og så skal den selvfølgelig have en synlig effekt. 

Tilbage til balancen

Yrolí Skincare er skabt for at finde tilbage til balancen. Balancen i vores natur, balancen i vores hud. For naturlig hud med naturlig glød er smuk hud uanset alder.   

Yrolí Skincare er:

  • Enkel og intelligent hudpleje i et gennemtænkt sortiment, hvor du med få produkter og enkle rutiner får sund og smuk hud.
  • Dansk designet, udviklet og produceret i samarbejde med farmaceuter og biokemikere.
  • Baseret på nyeste forskning og udvikling inden for aktive naturlige stoffer.
  • Sammensat af effektive ingredienser med klinisk dokumenteret effekt. De nøje udvalgte signaturingredienser er højpotente ekstrakter fra mikroalger, nordiske bær og afrikanske frugter.
  • Effektiv og ren superfood til huden, som indeholder al den næring, din hud behøver for at blive vital, sund og naturligt smuk. 
  • Et smalt sortiment af kvalitetsprodukter, som er gavnligt for din hud, godt for dit mentale velbefindende og bedst for naturen.

Født ansvarlig

Født ansvarlig. Det betyder, at vi er drevet af at ville gøre en forskel. For fællesskabet og for individet. Vi tror så meget på, at skønhedsbranchen må og skal skubbes i en mere ansvarlig retning, at det er hele fundamentet for Yrolí Skincare. Ansvarlighed er i hver en tanke, vi tænker, i hvert et valg, vi tager. For vi er på en rejse mod en mere bæredygtig verden, og hver dag når vi et lille stykke videre. Det er vores mål aldrig nogensinde at komme i mål, for verden flytter sig, nye muligheder opstår. Og det er disse muligheder, vi hele tiden vil være de første til at se og give videre. Til dig. Til din familie. Til dem, der kommer efter os. 

Yroli Skincare Yrolí Skincare Trine-Lise Buestad
Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark

 

Jette Nørgaard Haulrig
Jette Nørgaard Haulrig