Nordiske bær

Vi har valgt olier og ekstrakter fra nordiske bær som nogle af kerneingredienserne i vores produkter. Nordiske bær har et ekstremt højt indhold af gavnlige vitaminer og fedtsyrer. 

Vi er inspireret af vores unikke nordiske natur og kulturarv, når vi udvikler vores produkter. Vores nordiske bær er høstet i den rene og vilde natur, Wild Harvest, og er et billede på meget af det vi, forbinder og elsker ved Norden; renhed, enkelhed og funktionalitet. Bær og frugter, der høstes i den vilde natur, har et særligt højt næringsindhold og er med til at sikre biodiversiteten i de pågældende områder.

BLÅBÆRKERNEOLIE

Blåbærkerneolie har klinisk dokumenteret effekt og helt specielle egenskaber, der gør den velegnet i produkter til moden hud.

 • Indeholder et komplet spektrum af naturlige isomerer af tocopheroler og tocotrienoler, E-vitaminforbindelserne, der effektivt beskytter cellerne mod oxidativt stress.
 • Er ekstrem rig på essentielle fedtsyrer, der er vigtige for at genoprette lipidbarrieren i huden, som beskytter huden mod ydre skade. 
 • Indeholder phytosteroler, som er en potent antioxidant, der kan medvirke til at bremse aldringen af huden ved at fremme kollagenproduktionen, øge celledelingen og hindre tab af fugt.

Olien kan ved regelmæssig brug reducere skader, der allerede er sket samt sænke aldringsprocessen af huden. Denne fremragende kombination af aktive stoffer og deres effekt gør blåbærkerneolien til en unik ingrediens til anti-age formål. 

Blåbærkerneolie har en signifikant og frugtig duft, der kan genkendes i vores produkter. Duften er flygtig. 

Blåbær (Vaccinium Myrtillus) vokser i den arktiske del af Finland. Blåbærrene, som vores kerneolie kommer fra, er håndplukket i Laplands naturlige vegetation, og er det, der kaldes Wild Harvest. De er kendt som europæisk blåbær og er spiselige vilde bær, der hovedsageligt vokser i Nordeuropa. Blåbærrene er mindre og mørkere sammenlignet med amerikanske blåbær, ligesom de også er både blødere og saftigere. Blåbær er kendt for at være et superbær med et ekstremt højt indhold af næring. Blåbærkerneolie er lige så gavnligt for huden, som hele blåbær er for vores indre.

Olien er udvundet af de bittesmå kerner i de nordiske blåbær. Det gør olien til en eksklusiv og potent olie.  

HINDBÆRKERNEOLIE

Hindbærkerneolien har klinisk dokumenteret effekt og er særlig velegnet til hud i ubalance med høj fedtproduktion, urenheder eller eksem. Det skyldes dens anti-inflammatoriske effekt på huden.

 • Er rig på antioxidanter både elleginsyre og E-vitamin, der gør huden mere fast og ungdommelig
 • Har et meget højt indhold af vitamin A, der øger kollagendannelsen.
 • Har et højt indhold af essentielle fedtsyrer (Linolsyre og Linolensyre) der hjælper med at beskytte huden, mens den fugtes. 
 • Har et højt indhold af phytosteroler, som er en potent antioxidant, der kan medvirke til at bremse aldringen af huden ved at fremme kollagenproduktionen, øge celledelingen og hindre tab af fugt.

Hindbærkerneolie er særlig god for hud med skader som eksem, psoriasis eller solskader, da den øger fugten i huden. Efter at have brugt olien vil mange bemærke mindre betændelse, og eventuelle eksem-plager kan lindres ved brug af olie med Hindbærkerneolie som en af ingredienserne. 

Hindbærkerneolie har en signifikant og frugtig duft, der kan genkendes i vores produkter. Duften er flygtig. 

Hindbær (Rubus Idaeus) vokser i de reneste arktiske områder i det nordlige Finland. Olien fra hindbærkernerne udvindes af frøene og det gør olien til en eksklusiv og potent ingrediens. Hindbærrene er vildt høstet og håndplukket i Laplands naturlige vegetation. 

MULTEBÆREKSTRAKT

Multebærekstrakt har klinisk dokumenteret effekt og er særligt velegnet til moden hud. Den er også skånsom og beroligende for inflammatorisk hud, hvorfor den bl.a. indgår som en kerneingrediens i vores sæbeprodukter.  

 • Har et højt indhold af polyfenoler, der er stimuleret af de lange arktiske sommerdage. Polyfenoler er naturligt forekommende antioxidanter, som modvirker hudens aldring og beskytter mod den daglige påvirkning fra vind, sol, fugt og luftforurening. 
 • Har et højt indhold af C-vitamin, en kraftig antioxidant, som styrker huden og udligner fine linjer og pigmentforandringer. Vitaminet stimulerer dannelsen af kollagen og øger cellefornyelsen.
 • Stimulerer anti-elastase-aktivitet, som betyder, at hud og hårs elasticitet forbedres.
 • Er fri for de almindelige allergener og er ikke-irriterende for hud og øjne.

Multebær (Rubus Chamaemorus) vokser i Finland, Sverige, Norge og det Nordlige Rusland. De multebær, der indgår i vores ekstrakt, er håndplukket i Laplands naturlige vegetation, og er det der kaldes Wild Harvest. Arktiske Multebær er det mest næringsrige af de vilde bær i Norden. I multebær omdannes midnatssolens solenergi til sukkerarter, fedtsyrer og livsvigtige vitaminer. I gammel naturmedicin blev multebær brugt til behandling af feber og behandling af skørbug

HENSIGTSMÆSSIG PRODUKTION

Blåbærkerneolie, hindbærkerneolie og multebærekstrakt kommer fra Lapland i Finland og er produceret under de mest moderne faciliteter. Processen med at udvinde olierne og ekstrakterne fra frøene er skånsom og bevarer de delikate og værdifulde fedtsyrer og fedtopløselige næringsstoffer i deres naturlige og bioaktive form. Produktionen har de strengeste miljømæssige og arbejdsmiljømæssige kriterier, og de unikke tekniske egenskaber hjælper med at sikre, at den højest mulige standard opnås med hensyn til produktrenlighed og sikkerhed.