Ingredienser

Yroli Skincare - Yrolí Skincare

Vores potente og virksomme ingredienser passer til vores værdier og matcher den kvalitet, der definerer Yrolí Skincare. 

Forskningen og udviklingen indenfor naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt gør os i stand til at kunne lave virksom og effektiv hudpleje baseret på naturlige ingredienser. Vi har særlig udvalgt mikroalger, olier og ekstrakter fra nordiske bær samt to afrikanske olier; baobab og marula. Alle vores signaturingredienser har klinisk dokumenteret effekt. 

Valg og sammensætningen af ingredienser spiller hovedrollen i hudpleje. Vi har valgt vores ingredienser ud fra en klar målsætning:  

  • Den bedste kvalitet og med klinisk dokumenteret effekt. 
  • Vores ingredienser er økologiske, wild harvest og / eller naturlig. 
  • Vores ingredienser afspejler vores nordiske natur. 
  • Vi ønsker at respektere den biologiske mangfoldighed, hvor vores ingredienser bliver dyrket, og vi vil gerne undgå ingredienser fra truede områder såsom regnskoven. 
  • Vi ønsker ingredienser fra produktioner, hvor ligestilling mellem kønnene, fair lønninger, sociale rettigheder og sikkerhed for arbejderne er højt prioriteret. 
  • Vores ingredienser er i størst mulig omfang ECOCERT COSMOS ORGANIC certificerede.  

Kvalitet

På grund af vores ECOCERT COSMOS certificering kan vi spore ingredienserne helt tilbage til den enkelte mark, hvor frugten/algen/nødden etc. blev dyrket. Vi vælger ingredienserne på baggrund af deres unikke egenskaber, hvilket er afgørende for kvaliteten af vores hudplejeprodukter. Alle vores ingredienser har et usædvanligt højt niveau af vitaminer og essentielle fedtsyrer. Derudover har de komplimentære molekylestørrelse, som gør, at det endelige hudplejeprodukt både kan trænge ind i hudens yderste lag (epidermis) og i mellemste lag (dermis). Derved har Yrolí Skincare en effekt i flere af hudens lag.

Natur

Vores ingredienser er naturlige. De bliver dyrket, høstet og produceret med omtanke for, hvordan det påvirker det lokale og globale miljø. Olier og ekstrakter fra nordiske bær; blåbærkerneolie, hindbærkerneolie og multebærekstrakt vokser og høstes i de reneste naturlige miljøer i Lapland, Finland. Det er det, vi kalder wild harvest. Baobabolie og marulaolie bliver dyrket i Afrika på veletablerede bedrifter, der er ECOCERT COSMOS certificeret. Alle vores signaturingredienser bidrager til en god biodiversitet og mangfold, som gavner os alle.

Sociale forhold

Baobabolie og marulaolie er fra Afrika, hvor olierne er blevet brugt til hudpleje i århundreder. Træerne bliver meget gamle, og fordi de har stor værdi, bliver de værdsat af lokalsamfundet. Frugterne høstes, og frøene koldpresses. Definerende for hele den proces er de gode sociale forhold, hvilket betyder, at FN's børnekonvention bliver respekteret, og der er lige løn og sociale rettigheder for alle. 

De nordiske bær bliver høstet og produceret i Lapland, Finland. Vores leverandør er førende på markedet for arktiske olier og vores garanti for kvalitet på alle områder.