JULEGAVEINSPIRATION

JULEGAVEINSPIRATION

Tiden indbyder til, at vi tænker os om, og det skaber muligheden for at tænke nyt. Vi skal være omsorgsfulde både overfor os selv, andre og ikke mindst naturen. Vi vil gerne omgive os med god kvalitet, og vi vil gerne give gaver, der er tidssvarende. Vi har input til dejlige julegaver med en bæredygtig omtanke. Det er ønsker, vi selv har stående på vores liste.

Dansk staycation
Forkæl dine nærmeste med en overnatning eller to et dejligt sted i Danmark. Vores produkter er efterhånden på en del skønne hoteller, slotte og herregårde. Vi har valgt dem nøje ud, og vi kan anbefale dem alle. Blive inspireret på vores forhandlerliste

Wellness
Tid er den største luksus. At bruge tid på os selv og sammen med vores kære en er god investering. Lav en spa-dag derhjemme eller bliv inspireret til en dag i et lækkert spa-univers. I kan fx få en Yrolí signaturbehandling her

Kulturoplevelse
Alle vores fantastiske kulturinstitutioner har brug for kærlighed og en økonomisk håndsrækning. Teater, koncerter, opera, ballet, biografer og ikke mindst næste sommers festivaler. Måske skal du købe to billetter, så du selv kan tage med. What´s not to like:-)

Natur
Giv natur eller en naturoplevelse. Det kunne være et gavekort til et stykke skov, en fisketur eller overnatning i shelter. Natur er sundt, og naturoplevelser binder os sammen. Det kan også være et træ, blomsterfrø, evighedsblomster eller gavekort til den lokale planteskole eller blomsterbutik.

Gaver, der kan spises og drikkes
Det kan være måltidskasser, lækker vin, portvin eller lokalproduceret gin. Her er mange muligheder for gastronomisk nydelse. Tænk bare på, hvor fantastisk det ville være at få en madkasse hver uge - så kan man da sige, at julen varer helt til påske eller måske helt til jul igen. Mulighederne er mange, uanset hvor du bor i Danmark.

Hvad med en udfordring?
Måske en dykkertur, et foredrag, måske en klatretur, et bagekursus, vinsmagning eller italiensk for begyndere. Det er sjovt, og de fleste kan vist godt lide at blive skubbet lidt til.

Kunst, fordybelse og det hjemmelavede
Giv et abonnement på en avis eller tidsskrift, giv et foredrag eller et mindfulness forløb. Det kan også være kunst. Det er langtidsholdbart og giver daglig glæde. Måske kan det også være en tur til fotografen for nye familiebilleder eller et nyt portræt.