Lillero - Med bølgerne i baggrunden

Lillero - Med bølgerne i baggrunden

Vi lader os inspirere af mennesker, vi møder på vores vej. Lau og Michelle Sass er to driftige og ressourcestærke mennesker, der gennem hårdt arbejde og vilje har virkeliggjort deres vision om at skabe et feriested, der kombinerer naturens fordele med kvalitet. Det er ud fra det, at Lillero er blevet til. 

LILLERO

Lillero er frontløber indenfor glamping og har på kun to sæsoner formået at skabe en succes med fuldt booket kalender. I år har de tilmed fået tilknyttet LilleB, som er et knobskud af michelinrestauranten Formel B. 

Det er godt gået og fantastisk inspirerende, når mennesker som Lau og Michelle satser hele butikken og knokler for det, de tror på.

Yrolí - Lillero Lau og Michell Sass - Yroli

KREATIVE ILDSJÆLE

Vi elsker at være kreative, at skabe brands og alt hvad det medfører. Med 15+ år i reklamebranchen ville vi udfolde vores vinger helt og prøve noget nyt. Vi er begge mennesker, som elsker at servicere folk og er gode til at få folk til at føle sig godt tilpas.

- Lau og Michelle Sass

 Yrolí - Lillero  Lau og Michell Sass - Yroli

NATUR OG FORKÆLELSE

Lau og Michelles mål har altid været at lave et produkt, hvor deres gæster skulle have en oplevelse, der var lidt ud over det sædvanlige.  

Deres tanker og visioner med Lillero er at skabe et sted, hvor man kan være ét med naturen samtidigt med, at man får en oplevelse med stor fokus på høj kvalitet og service. 

Vi har selv rejst en del rundt i hele verden, men særdeleshed i Norden på diverse campingpladser. Vi har kunne se, at der manglede den oplevelse, som vi synes, skal være en ekstraordinær og lækker oplevelse, så vi har egentlig skabt et sted, som vi selv godt kunne tænke os at besøge. 

Yrolí - Lillero  Lau og Michell Sass - Yroli

DET STARTER MED GOD KAFFE

Et godt eksempel på tanken omkring den høje kvalitet er, at de havde en professionel espressomaskine i deres egen campingvogn, så skidt med at vi ikke kunne vaske fingrene, hvis bare vi kunne få god kaffe 😉

De vil gerne have, at alle gæster føler sig særlig velkommen og godt behandlet, så de gør utrolig meget ud af at have tid til deres gæster og vil gøre rigtig meget for, at de føler sig godt tilpas samt forkælet.

Yrolí - Lillero  Lau og Michell Sass - Yroli

DEN GODE OPLEVELSE

Lillero er skabt ud fra, hvad Lau og Michelle selv godt kan lide. F.eks. er deres morgenmadskurv sammensat ud fra deres egne favoritter. Morgenmaden er en af de ting, de synes, der gevaldigt halter rundt omkring på hoteller mm. Så her går de ikke ned på kvalitet og lækre sager. Man får bl.a. både varme boller og små sprøde smørcroissanter med ned i en kurv til teltet med fransk rullet smør på siden.

Lilleros senge er skønne at sove i, og det har også været en vigtig del af oplevelsen. På et ophold hos Lillero skal vores gæster have en god oplevelse hele vejen rundt.

 

Yrolí - Lillero  Lau og Michell Sass - Yroli

VI HAR BRUG FOR NATUREN

Med Lillero har Lau og Michelle formået at skabe et sted, hvor man får ro, og hvor man som gæster samtidig bliver forkælet, hvilket i det hele giver en skøn oplevelse.

Det særlige ved Lillero er helt sikkert, at vi har formået at skabe et sted, der ligger perfekt i naturen. Det passer ind i tiden, fordi folk har brug for at komme ud i naturen og slappe af. Komme væk fra stress og jag og samtidig kunne indtage naturen pakket ind i luksus. Det er ikke længere nok at tage på et SPA ophold. Hos os hører man bølgerne igennem teltdugen og får vinden i håret på en helt speciel måde, og dét kombineret med et restaurantbesøg i den allerhøjeste klasse giver en oplevelse ud over det sædvanlige.

Yrolí - Lillero  Lau og Michell Sass - Yroli

YROLí PASSER VÆRDIMÆSSIGT TIL OS

 Vi er super glade for vores samarbejde med Yrolí. Vi sætter stor på, at det er et dansk brand, der er danskproduceret, og som har en kompromisløs holdning til kvalitet. Vi føler, at vores kvaliteter og visioner er meget de samme. Der var ikke nogen tvivl om, at vi var et godt match fra starten. Alle produkterne passer perfekt ind i Lillero’s univers, og vores gæster kommer i dén grad til at føle sig endnu mere forkælede med alle de lækre produkter, de har mulighed for at bruge.

Yrolí - Lillero Lau og Michell Sass - Yroli


DEN BEDSTE ANSIGTSOLIE

Vores yndlingsprodukt er usammenligneligt ansigtsolien, da den er den bedste ansigtsolie, vi nogensinde har prøvet. - Michelle Sass