Yrolí Skincare STAY Yroli Skincare

STAY

Vi lader os inspirere af mennesker på vores vej. Her deler vi vores møde med Kim Karlsen, der er direktør for det imponerende STAY.

STAY APARTMENTS

STAY apartments er eksklusive lejligheder med tilknyttet hotelservices. STAY ligger i dag på Islands Brygge, i Nordhavnen samt ved Kastellet.

De 1-4 værelses lejligheder er luksuriøst og enkelt indrettet med designermøbler og en fantastisk udsigt. Alle bygninger har skønne tagterrasser og fitness. Se mere på stayapartments.dk 

STAY var det første hotel, der lancerede Yrolí Essential Care serien. 

Kim Karlsen har været del af udviklingsprocessen for serien, der med Kims ord er kvalitet, funktionalitet og design i en skøn velduftende forening. 

Kim Karlsen STAY x Yrolí Skincare

Kim Karlsen er 48 år og har været direktør for STAY konceptet i 9 år. Med baggrund i hotelbranchen fra bl.a. Skovshoved Hotel, Hotel D’Angleterre samt Adina apartments har han en solid baggrund i faget.

På STAY har jeg lavet det koncept, jeg har drømt om i mange år. Vi tilbyder i al enkelhed easy living med de bedst tænkelige faciliteter og et nærværende personale.

Jeg kan godt lide at træffe modige valg, og jeg kan godt lide at samarbejde med ildsjæle. Derfor samarbejder jeg tit med mennesker med noget på hjertet. Det var også derfor, jeg i sin tid valgte at samarbejde med Trine-Lise og Jette. Jeg kunne mærke engagement og hjerteblod.

Man kan gå den sikre vej, eller man kan være mere nytænkende eller endda idealistisk. Jeg kan godt lide at vove pelsen og prøve noget nyt engang imellem. Det er simpelthen sjovere at tænke anderledes. Det er jeg ret sikker på, at mit personale er enig med mig i. Det er også derfor, at STAY er et unikt koncept. 

STAY x Yrolí Skincare

THE STAY FEELING

På STAY er vi fascineret af Yrolí Skincares produkter. Der er tænkt på alt lige fra ingredienser til bæredygtighed, og så er vi meget glade for, at indholdet er økologisk og let bionedbrydeligt. Som hotel har vi en forpligtelse til at træffe bæredygtige valg, og vi har længe ledt efter et kvalitetsprodukt i miljøvenlige størrelser – det er lykkedes med Yrolí Skincare og den feedback, vi får fra vores gæster er yderst positive.

I dag har vi Yrolí i samtlige STAY lejligheder og fællesarealer. Derudover sælger vi produkterne i vores receptioner. Vi sælger mest håndsæbe, body wash og shampoo, men også en del body lotion og balsam. Flere gæster vil gerne have den gode oplevelse fra STAY med hjem i tasken.