Alternativer er mit drive

Alternativer er mit drive

Jonas Langhoff fra Langhoff & Juul
Jeg ser mig selv som en livsnyder ”Jeg søger oftest at finde nye og bedre måder at gøre de kendte ting på, hvilket afspejles i min beslutsomhed og i mit engagement. Jeg har et positiv livssyn af natur. Jeg er udadvendt, passioneret og ser mennesker omkring mig som en vigtig drivkraft og inspiration til mit liv.  Jeg ser mig selv som en livsnyder og en visionær mand med interessante idéer. Jeg har sans og interesse for, hvordan vi skaber en bedre tilværelse i balance med os selv og vores forskellige livsroller her i livet” – Jonas Langhoff.  

Nærvær & de særlige øjeblikke

Langhoff & Juul startede for 12 år siden, som en modreaktion på det turbosamfund, der dominerede verdensbilledet. Jonas Langhoff ville skabe et sted med rum for mennesker. Et sted, hvor det ikke handlede om profit på bundlinjen. Et sted, der ikke driver rovdrift på de mennesker, der skal præstere. Visionerne dengang er stadig de samme i dag - at være stedet, der respekterer den tid, vi har, og at være stedet, hvor den tid kan nydes med ens nære relationer.

 

 

Jeg ser mig selv som en livsnyder

Jeg søger oftest at finde nye og bedre måder at gøre de kendte ting på, hvilket afspejles i min beslutsomhed og i mit engagement. Jeg har et positiv livssyn af natur. Jeg er udadvendt, passioneret og ser mennesker omkring mig som en vigtig drivkraft og inspiration til mit liv.

Jeg ser mig selv som en livsnyder og en visionær mand med interessante idéer. Jeg har sans og interesse for, hvordan vi skaber en bedre tilværelse i balance med os selv og vores forskellige livsroller her i livet” – Jonas Langhoff. 

Jeg ser mig selv som en livsnyder ”Jeg søger oftest at finde nye og bedre måder at gøre de kendte ting på, hvilket afspejles i min beslutsomhed og i mit engagement. Jeg har et positiv livssyn af natur. Jeg er udadvendt, passioneret og ser mennesker omkring mig som en vigtig drivkraft og inspiration til mit liv.  Jeg ser mig selv som en livsnyder og en visionær mand med interessante idéer. Jeg har sans og interesse for, hvordan vi skaber en bedre tilværelse i balance med os selv og vores forskellige livsroller her i livet” – Jonas Langhoff.  

Mødet mellem idealisme & realisme

Jonas Langhoff har de sidste 15 år arbejdet med konceptudvikling og iværksætteri i et 360 graders perspektiv. De sidste 10 år har han fokuseret på forretningsløsninger og virksomheder, der både er moralsk ansvarlige og kommercielle. I dag driver han Langhoff & Juul Boutique Hotel i Ebeltoft og Langhoff & Juul Restaurant i Guldsmedgade i Aarhus. 

Det skaber en unik kombination af idealisme og realisme og muligheden for at skabe virksomheder og produkter, der bidrager til den cirkulære økonomi og efterlader et grønt fodaftryk for den kommende generation og selvfølgelig for dig og mig” – Jonas Langhoff.

Vi har spurgt ind til Jonas' tanker omkring bæredygtighed, hans drive, hvorfor tid er vigtig og selvfølgelig om hans hudplejerutine. Har kan du læse hans spændende betragtniger. 

Langhoff & Juul

Den værdifulde tid

Det er ikke for at skulle lyde moraliserende, men tid er noget af det mest værdifulde, vi har. Hos Langhoff & Juul er den tid, vi bruger på at ”udforske” forskellige nye producenter på bekostning af noget andet. For os er det et spørgsmål om mere end bare madlavning. Det er et ønske om at bringe tiden i et bæredygtigt liv frem så autentisk som muligt og i harmoni med det land, vi lever i og den planet, vi bor på.

Vores overbevisning er, at alt, hvad der skaber værdi og autenticitet, har brug for tid som essentielt kapital. Om det er de mennesker vi elsker, dyrene på markerne eller afgrøderne i jorden - alle har de brug for tid for at kunne leve, vokse og udvikle sig til en sund og nærværende oplevelse. 

Langhoff & Juul

Bæredygtighed er essensen af vores eksistens

Bæredygtighed er essensen af vores eksistens. Bæredygtighed er bygget ind i vores virksomheds værdier og strategier siden begyndelsen i 2012. Det er alt, vi stræber efter og en definition af, hvad vi gør - i alle aspekter af ordet. Bæredygtighed for naturen, social bæredygtighed ved at skabe en kultur, hvor alle er velkomne, og hvor der er plads til alle gennem et levende spisested og hotel.

Tankerne om tid og bæredygtighed grunder i en dyb rodfæstet omsorg for alt, hvad der er omkring os. Det kommer til udtryk som hensyn til naturen, hinanden, vores gæster og dem, der udgør rygraden i vores produktion - de små danske landmænd, producenter og designere, dem der bringer sjæl og kolorit til det originale. 

Langhoff & Juul

Moderne ambitiøs madlavning

Vi er et sted med en klar vision om at transformere den danske restaurant- og hotelscene gennem bæredygtig mad, æstetik, høj kvalitet og med en atmosfære af tid og nærvær. Vi fokuserer på moderne ambitiøs madlavning med rod i traditioner fra det nordiske og franske køkken. Vi arbejder meget tæt sammen med lokale landmænd og producenter for at fange følelsen af den tid og omhu, som råvarerne er dyrket under. 

Langhoff & Juul

Alternativer er mit drive

Alternativer til systemtænkning, overforbrug og frygt er det, der driver mig. Jeg ønsker at finde bedre og sundere måder at tilgå livet på, ikke kun forretningsmæssigt, men også menneskeligt. Derfor er tid så afgørende et omdrejningspunkt og grundbegreb for mig personligt og hos Langhoff & Juul.

De fleste ville ønske, at de generelt havde mere tid til det hele. Det skaber et enormt pres og mange forventninger til en selv, som resulterer i, at man skynder sig igennem det meste stadig med et underskud af tid. Det gider jeg simpelthen ikke. Tiden, og det vi gør med den, er for vigtig. Der bliver nødt til at være en balance og en lyst i vores gøren. Det kræver en bevidsthed om nogle helt klare valg og fravalg og at respektere de beslutninger, man træffer. 

Langhoff & Juul

Det evige dilemma

Jeg har valgt, at Langhoff & Juul skal være et sted med tid til både vores gæster og vores personale. Samtidig er der også et evigt dilemma. Til tider kunne jeg godt tænke mig, at noget gik hurtigere. Med respekt for hinandens forskelligheder og naturen, så tager tingene den tid, det tager. Den største glæde findes i at opleve, at tingene bliver gjort ordentligt. Alternativet er ikke en rentabel mulighed og stemmer ikke overens med min ideologi.

Respekten for naturen som vores hjem

Vi er meget omhyggelige, når vi udvælger og indgår i samarbejde med andre. Det er afgørende, at de deler vores værdier om at vælge lokalt og bæredygtigt. Vi følger nøje årstiderne og miljøets naturlige kredsløb. Det ønsker vi også af vores partnere. Derfor er Yrolí et naturligt valg, da vi deler disse værdier og respekten for naturen som vores hjem. 

Langhoff & Juul

Min hudplejerutine

Jeg slutter min dag af med en ansigtsvask, nogle dage efterfulgt af Facial Scrub, og så Face Oil fra Yrolí. Jeg kan godt lide at gå i seng med rene fødder, så de får også en lille vask om aftenen. Min morgenrutine er helt simpel - et bad - thats it. 

Jonas Langhoff - Langhoff & Juul
Yrolí Hand Sanitizer  

Yrolí favoritprodukt

Mit ultimative favoritprodukt er Yrolís Hand Sanitizer! Jeg bruger den 5-8 gange dagligt. Den har en god duft og udtørrer ikke hænderne, det er lækkert. Yrolís Face Oil gør det også godt, den bruger jeg også dagligt.