Another View

Another View

Vi lader os inspirere af menneske på vores vej. Her deler vi vores møde med Maria Vang Nielsen, der er partner i Another View.

ANOTHER VIEW

Another View er et bæredygtigt tøjbrand med tilhørende concept store i indre København. Clean – Fair – Recycle er vigtige principper sammen med en vision om at reformere modebranchens forbrug af klodens ressourcer. Another View designer ud fra et mindset om at skabe feminint tøj med skønne farver og silkebløde kvalitetsmaterialer.

Maria Vang Nielsen Another View  x  Yrolí SkincareMarias arbejde er en passion for hende. Maria er 25 år og har været i Another View i tre år. Maria har været en drivende kraft i forhold til virksomhedens stærke tro på, at bæredygtig forbrug er vejen frem.

Jeg er dybt fascineret af, hvordan vi kan udvikle og vækste virksomheden ved at arbejde med vores bæredygtige profil, så det er lækkert og smagfuldt.

Vi er optaget af at arbejde med virksomhedens unikke koncept, så det er let at forstå for vores kunder. Det er fantastisk at rykke en virksomhed som vores op på next level ved brug af simple strategier.

Jeg har meget bevidst etableret samarbejder, som betyder, at jeg har fået et helt unikt netværk af stærke kvinder i den bæredygtige branche. Derfor kan vi næsten heller ikke vente med at begynde eventyret med Yrolí.

Another View  x  Yrolí Skincare

Another View  x  Yrolí Skincare

Maria Vang Nielsen Another View Yrolí Skincare favoritprodukt