Camilla Gullits - Om kærlighed til kvinder i hele verden

Camilla Gullits - Om kærlighed til kvinder i hele verden

CAMILLA GULLITS

Camilla er grundlægger og kreativ direktør i CARE BY ME. Hun er uddannet designer fra Danmarks Designskole og har i mange år haft sin egen succesfulde konsulentforretning.

I 2012 vendte hun til glæde for os andre tilbage til sine designrødder og grundlagde CARE BY ME med visionen om et brand, der skulle gøre en positiv forskel for andre mennesker. 

ANSVARLIGT OG LANGTIDSHOLDBART

CARE BY ME er et dansk brand, der skaber smukt og tidløst tøj og interiør med udgangspunkt i langtidsholdbart design, materialer af høj kvalitet og en social ansvarlig og mere bæredygtig produktion. Klassisk design med stolte referencer til de nordiske designtraditioner og værdifuldt håndværk.

Siden Camilla stiftede CARE BY ME i 2012, har det vigtigste budskab været at sprede kærlighed til kvinder i hele verden. Et budskab, der kommer til udtryk i brandets navn og dermed hele identiteten, da CARE BY ME betyder: 'Pas på mig' eller 'omsorg givet af mig'. De ønsker at bidrage til en mere bæredygtig og selvkærlig livsstil, der skal omfavne kvinder i vores del af verden, samtidig med at produktionen skal hjælpe kvinder i udviklingslande.

KVINDER I NEPAL

CARE BY MEs hjerte brænder for at støtte små lokalsamfund og at selvstændiggøre kvinder i Nepal og Indien samt forbedre arbejdsvilkårene for netop de kvinder. I dag arbejder mere end 75 kvinder for dem i Nepal – og hver dag gør brandet en positiv forskel for dem og deres familier, hvilket var Camillas håb, da hun startede CARE BY ME for snart 10 år siden.

CARE BY ME har fra start tilstræbt at være et bæredygtigt brand med et stærkt ønske om at passe bedre på både mennesker og miljø, samtidig med at skabe luksuriøst design, man som forbruger kan købe med bedre samvittighed. 

KEY-ITEMS MAN GLÆDES OVER

CARE BY ME ønsker at skabe et alternativ til den konventionelle forbrugsverden ved at designe klassiske, langtidsholdbare styles i fantastiske kvaliteter og naturlige materialer. Deres kollektioner har en alsidighed, der gør, at man nemt kan style tøjet op og ned og sammensætte det på forskellige måder alt efter anledning - sæson efter sæson - år efter år.

Der arbejdes udelukkende med naturlige materialer som cashmere, blød uld og GOTS certificeret økologisk bomuld. En helt ny serie lanceres her i foråret og er hør og økologisk bomuld skabt med respekt for mennesker og miljø. 

Det er vigtigt, at når man investerer i en style fra CARE BY ME – enten til garderoben eller boligen, at man kan have den i mange år, og at det ovenikøbet måske går hen og bliver et key-item, man glædes ved igen og igen. 

Som forbruger har man mulighed for at tage et aktivt valg indenfor en mere bæredygtig livsstil, når man handler, hvorfor gennemsigtighed og åbenhed er en naturlig del af brandets dna – og har været det i de sidste 10 år

Gå på opdagelse i CARE BY MEs univers her