BÆREDYGTIG FORBRUG

BÆREDYGTIG FORBRUG

Det er marts 2020. Danmark og en stor del af verden er lukket ned på grund af Covid-19. Hele situationen giver anledning til refleksioner ifht. hvor verden bevæger sig hen. Hvad bliver dagsordenen den kommende tid? Vi håber, der kommer et fornyet fokus på et bæredygtigt forbrug. Her ligger vores eksistensberettigelse.

Bedre kvalitet og mindre forbrug

Vi har valgt at etablere Yrolí Skincare som et bæredygtigt hudplejemærke baseret på stærke værdier. Dem er vi tro overfor i alle de valg, vi træffer. Vores navn; Yrolí er en daglig påmindelse for os. Navnet udspringer af Y (der på engelsk er why). Vi har en klar ambition om, at vi skal ændre måden, vi forbruger hudpleje. I Yrolí Skincare vil vi inspirere til at tænke i kvalitet, agere bæredygtigt og motivere til et mindre forbrug.  

Kvalitet og synlige resultater

Alle vores produkter er højkvalitet og giver langvarige og synlige resultater. Vi bruger aktive og højpotente ekstrakter fra alger og nordiske bær, der har klinisk dokumenteret effekt. Vi har nøje udvalgte signatur-olier med særlig højt indhold af vitaminer, essentielle fedtsyrer og med komplimentære molekylestørrelser. 

Ingredienser med klinisk dokumenteret effekt

Vi har valgt nogle potente og virksomme ingredienser som vores signatur, idet de passer til vores værdier og matcher den kvalitet, der definerer Yrolí Skincare. Valg og sammensætningen af ingredienser spiller hovedrollen i hudpleje. Vi har valgt vores ingredienser ud fra en klar målsætning: 

  • Den bedste kvalitet og med klinisk dokumenterede effekt. 
  • Vores ingredienser er økologiske, wild harvest og / eller naturlig. 
  • Vores ingredienser afspejler vores nordiske natur. 
  • Vi ønsker at respektere den biologiske mangfoldighed, hvor vores ingredienser bliver dyrket, og vi vil gerne undgå ingredienser fra truede områder såsom regnskoven. 
  • Vi ønsker ingredienser fra produktioner, hvor ligestilling mellem kønnene, fair lønninger, sociale rettigheder og sikkerhed for arbejderne er højt prioriteret. 
  • Vores ingredienser er i størst mulig omfang ECOCERT COSMOS ORGANIC certificerede. 

Inspiration fra andre bæredygtige brands

Design og funktionalitet er essensen af ​​dansk design. Vi er baseret på de samme principper om at skabe optimal og effektiv hudpleje i et tankevækkende design. Det er den perfekte kombination af kvalitet og bæredygtighed. Vi er inspireret af andre danske brands, der ligesom os ønsker, at vi som forbrugere bevæger os hen mod en mere bæredygtig måde at leve og forbruge på. Det genspejler sig i de samarbejdspartnere, vi har valgt. 

Samarbejdspartnere med fokus på bæredygtigt forbrug

Vi har nøje udvalgt vores samarbejdspartnere og de butikker/spa/hoteller/behandlere, der bruger og sælger vores produkter. Vi går op i, at de har fokus på bæredygtighed og kvalitet. Vi er meget stolte af de samarbejder, vi har indledt med og kan afsløre, at I snart kan finde Yrolí Skincare på endnu flere skønne steder …