Fascia Therapy - Face

Fascia Therapy - Face

Ny hudplejebehandling der går et lag dybere 

Yrolí Fascia Therapy er vores nye hudplejende behandling, der er nomineret til Danish Beauty Award i kategorien Årets Skønhedsbehandling - Holistisk / wellbeing 2024.

Behandlingen er udviklet af vores egen bindevævs- og fasciaspecialist Katja Kunimori Hollnagel med udgangspunkt i Yrolís generelle One Layer tilgang til hudpleje og har fokus på bindevæv og fascier som vejen til sund og vital hud.

Yrolí Fascia Therapy går derfor et lag dybere og arbejder med huden indefra og nedefra, så du får bedre fungerende bindevæv med øget boost af hudens funktioner og ikke mindst en vital hud med den fineste glød.

En behandling der fremmer hudens sundhed

Yrolí Fascia Therapy er resultatet af vores dedikation til at skabe en hudplejende behandling, der går et lag dybere end klassiske hudplejebehandlinger. Med Yrolí Fascia Therapy har formålet været at forene vores One Layer hudpleje med kroppens iboende Beauty IQ. Behandlingen er derfor en forlængelse af vores generelle tiltro til hudens selvhelbredende evner og vores mål om at støtte og pleje huden med hudplejende produkter, der fremmer dens sundhed og vitalitet, også på lang sigt. 

Effekten af Yrolí Fascia Therapy

Med den sunde hud som udgangspunkt, går Yrolí Fascia Therapy et lag dybere og arbejder med bindevævet og fascierne for derigennem at skabe den optimale udnyttelse af hudens egne evner. Ligesom en anspændt nakke kan hindre optimal bevægefrihed, kan et anspændt væv hindre huden i at arbejde optimalt. Behandlingen giver derfor mulighed for, at dybereliggende spændinger kan slippe, så bindevævet igen bliver fyldigere og fastere, mens nervesystemet kan søge mod balance, afslapning og derefter opladning. 

Vores behandling sætter huden på arbejde på den gode måde! Huden efterlades med den fineste glød og et fint løft af ansigtets bindevæv, og det bedste er, at behandling fortsætter sin virkning i dagene efter..

Vores One Layer tilgang

Vores One Layer tilgang er baseret på ét lag hudpleje og enkle rutiner, da vi mener, at det bedste din hud kan være er sund og naturlig. Vi tager afsæt i, hvad huden selv kan og hvordan kroppens iboende Beauty IQ kan styrkes, da en sund hud skaber de optimale betingelser for, at den kan udfolde sin egen skønhed. 

Sund hud er ikke kun resultatet af gode produkter, men også af at forstå og understøtte hudens naturlige processer. Vi er optaget af, hvad huden selv kan, hvorfor det er vigtigt at respektere dens naturlige balance, og hvorfor mindre er mere, når det kommer til hudpleje. Vores hudpleje er derfor udviklet til at understøtte og samarbejde med hudens naturlige processer. Vores formuleringer balancerer hudens mikrobiom, så huden bliver sund med en stærk hudbarriere og en god kollagenproduktion. Hudens sundhed er vores topprioritet, fordi sund hud fører til pæn hud – ikke omvendt. 

 

Synergi mellem aktive ingredienser & hudens egne funktioner

Ud fra en tillidsfuld og helhedsorienteret tilgang til hudens rehabiliterende evner, arbejder behandlingen i synergi med de aktive ingredienser i vores produkter, der er formuleret med respekt for hudens mikrobiom og hudens naturlige processer.

Filosofien bag vores produkter er at gå et lag dybere, og vi gør det samme i vores behandling. Til dem der virkelig trænger til at komme “i bund” med deres hud, kan der suppleres med skræddersyede professionelle aktive indholdsstoffer under behandlingen, så resultaterne på hudens overflade fremmes og tydeliggøres yderligere.

En behandling for ALLE

Efter selv at have fået behandlingen udbrød en af vores dygtige spa-ledere spontant, at “Alle skal prøve den her behandling”. Vi kan ikke sige det bedre selv, og nomineringen til Danish Beauty Award understreger, at Yrolí Fascia Therapy bidrager med et tiltrængt nyt perspektiv inden for hudplejebehandlinger.

Arbejdet med at skabe en hudplejende behandling der går et lag dybere, har været sjovt og nyt. For hvordan “vækkes” egentlig et lag dybere? Hvordan styrkes kroppens iboende Beauty IQ, så der gøres plads til, at huden godt kan selv?” – Katja Kunimori Hollnagel

Et lag dybere end et quick-fix

Vi ønsker generelt at være modsvaret til en hel industri, der har vendt det blive øje til. I Yrolí Fascia Therapy har vi specifikt indraget alt det kroppen, sindet og huden kan selv. Vores behandlingstilgang er ikke kun centreret omkring hudens ydre, for vi ønsker at gå længere end hurtige løsninger og skabe resultater, der holder længere. Under behandlingen anvender vi derfor teknikker, der arbejder dybt og helhedsorienteret med blandt andet lymfedrænagefascia release og stressrelease.

Størstedelen af de hudplejerutiner vi bliver eksponeret over for med utallige produkter og steps, er primært udviklet for bundlinjen og ikke for huden. Det samme gælder mange skønhedsbehandlinger, da de blot giver huden et quick-fix og en let afslapning. For at vores behandling skulle have en eksistensberettigelse, er vi gået grundigere til værks og udviklet en behandling der, ligesom vores produkter, fremmer hudens sundhed og har en langsigtet effekt. Da huden ikke har godt af at få mest, men bedst af det helt rigtige, benytter vi under behandlingen få produkter med stor effekt, der støtter huden i at gøre det, den gør bedst selv.

 

Katja Kunimori Hollnagel

Katja var med til at starte den grønne hudplejebølge i Danmark i 90’erne. Hendes nysgerrighed har bidraget til en spændende vifte af kompetencer, der blandt andet tæller alternativ- og cidesco kosmetolog, ansigtszoneterapeut, yogalærer og bindevævsspecialist. 

Efter på egen krop at have mærket effekten af alt for anspændte fascier i forbindelse med en diskusprolaps, forenede Katja teknikker, der både taler til huden, bindevævet og fascierne. Yrolí Fascia Therapy er et resultat heraf. Behandlingen har netop fokus på bindevæv og fascier som vejen til en sund og vital hud.

 
Jeg har selv ofte oplevet at få en dejlig ansigtsbehandling, men savnet at resten af kroppen blev inddraget, eller fået en dejlig kropsbehandling/-massage, men savnet at ansigtet blev inddraget.
Da jeg skulle designe den første skønhedsbehandling for Yrolí, var jeg ikke i tvivl om, hvor den skulle ende - både ansigt og krop skulle inddrages for at opnå størst synergi imellem teknikker og produkter.
” - Katja Kunimori Hollnagel
 

Her kan du prøve Yrolí Fascia Therapy

Du kan glæde dig til at prøve Yrolí Fascia Therapy hos nøje udvalgte behandlere. Indtil videre tilbyder følgende vores behandling:

Scandic Spectrum, København
Scandic Strandpark, København
Ruths Wellness, Skagen
Mood Fredericia, Fredericia
Vejen Hudpleje, Vejen

Bliv Yrolí Fascia Therapist

Vi har netop åbnet for ansøgningerne til første hold af efteruddannelsen til “Yrolí Fascia Therapist”. Skriv direkte til Katja Kunimori Hollnagel på katja@yroli.com, så guider hun dig videre i processen.