Det er vigtigt at drømme

Det er vigtigt at drømme

HISTORISK VINGESUS & LANDLIG IDYL

Kragerup Gods ligger i naturskønne omgivelser på Vestsjælland. Det smukke gods udgør ikke blot et smukt og malerisk indslag i det danske landskab, men til det smukke bygningsværk knytter sig også en betydningsfuld historie, der går tilbage til 1327. I dag drives godset som et 4-stjernet hotel med 57 værelser, konferencefaciliteter og en á la carte restaurant. Derudover har Kragerup Gods Danmarks største aktivitetspark med blandt andet klatrepark, trampolinpark, fodboldgolf og teambuilding. 

Regitze Kragerup Gods  
Fra klatreinstruktør til godsejer

Regitze Sophie Dinesen er 9. generation og godsejer af Kragerup Gods. Regitze overtog Kragerup Gods i 2020, men har selv været med lige fra starten – hun startede i opvasken og har siden været tjener, klatreinstruktør og eventchef.
 
I dag har hun ansvaret for 70 medarbejdere samt al marketing og kommunikation.

Kragerup Gods

DET ER VIGTIGT AT DRØMME

Regitzes ambition er at drive Kragerup Gods videre med stolthed efter sin mor.

Jeg er meget fokuseret på drift, forbedringsmuligheder, og hvad der skaber bedst værdi for gæsterne. Jeg synes fortsat, at det er vigtigt at drømme, blive inspireret, sørge for fornyelse og udvikle Kragerups grønne profil”.

Kragerup Gods

Kragerup Gods

HVILKET OPHOLD DRØMMER DU OM?

På Kragerup Gods kan du både gå lange gåture, lade op i havestuen foran pejsen, deltage i sjove aktiviteter i aktivitetsparken og få en gastronomisk oplevelse i den tilhørende restaurant.

Vi kan anbefale at gå på opdagelse i hovedbygningen, hvor man kan læse historier om Kragerup Gods og de forskellige malerier, som godsets vægge er udsmykket med. Er du til wellness, så kan du besøge poolområdet, der har en opvarmet pool, jacuzzi og sauna.

Kragerup Gods


 
Jeg vil udvikle Kragerups grønne profil
 
Der er mange gæster, som sætter pris på, at vi er med til at passe på miljøet uden at gå på kompromis med kvalitet og service.”
 
- Regitze Sophie Dinesen
 Regitze Kragerup Gods

Kragerup Gods

EGET HALMFYR & VANDVÆRK

Kragerup Gods er certificeret med turismens internationale miljømærke ’Green Key’. Herudover er Kragerup Gods Co2 neutral, da de har 6 stk. 3 megawatt vindmøller, som forsyner halvdelen af Kalundborg Kommunes boliger med strøm. Al varme kommer desuden fra eget halmfyr, og Kragerup Gods har også eget vandværk. 

I takt med øget fokus på bæredygtighed og grøn omstilling i virksomheder globalt har FN formuleret 17 verdensmål for bæredygtig udvikling, og Kragerup Gods allokerer i stigende grad ressourcer til at integrere disse mål i deres strategi.

Kragerup Gods

ET BÆREDYGTIGT SAMARBEJDE

"I takt med vores øget fokus på bæredygtighed og grøn omstilling har vi indgået et samarbejde med Yrolí. De lever op til alle vores krav om at være danskproduceret, at indeholde naturlige, let bionedbrydelige ingredienser og bruge genanvendt emballage. Alt i alt er der et fantastisk match mellem Kragerups ambitioner og Yrolís værdisæt og ansvarlighed".

Læs mere om Kragerup Gods her 

Kragerup Gods x Yrolí

Kragerup Gods x Yrolí