Jeg har fundet mit match

Jeg har fundet mit match

Line Jelsbech, VEA Studio - @mitlaegehus

Micellar Water, vand og olie er opskriften på ren hud i balance

Line Jelsbech Mit Lægehus
Efter jeg har fået tre krudtugler og er fyldt 35 år, har min hud ændret sig, det samme har mit behov og fokus i forbindelse med krops- og ansigtspleje.
Tidligere har jeg været meget påvirket i perioder af hormonelle ubalancer, og min hud har krævet en tilpasset behandling. Jeg husker, hvordan jeg tidligere har jongleret og shoppet rundt blandt en masse forskellig brands og produkter – i en grad, at min omgangskreds på et tidspunkt gav mig kælenavnet ‘cremedronningen’.
Der var ubalance i min hud, forvirring omkring min hudplejerutine og jeg fandt faktisk ikke noget, der virkelig virkede i den periode. Så stiftede jeg bekendtskab med Yrolí, og med blot Micellar Water, vand og Face Oil kom min hud i balance.

Det er befriende med en simpel hudplejerutine

Jeg kan mærke, at jeg for første gang nogensinde er lykkedes med en god rutine, hvor der tilmed er ‘ro på min hud’. Min hud føles sund og i balance - med de små udsving, der kun naturligt vil være. Og det er tilmed en rutine, der beror på få velvalgte produkter og en simpel tilgang til brugen af dem. Det er kernen af mit bekendtskab med Yrolís produkter. Nuvel, jeg skulle lige overbevises og i gang. For hvordan skulle jeg kunne opnå en ren hud i balance ved at erstatte renseprodukter, serum og alt det andet, jeg havde liggende i skufferne med en daglig rutine bestående af blot Micellar Water, vand & Face Oil? Men det har faktisk været en decideret befrielse at mærke, at man kan lykkes ved at forsimple tilgangen og rutinen.

Line Jelsbech Mit lægehus

Min alder bidrager positivt til min hud og dens behov

Nu har jeg fået min tredje og sidste krudtugle August, og her 2 år efter at have født, er der nogenlunde ro på mine hormoner. Min alder bidrager også positivt til min hud og dens behov, der i virkeligheden ikke stiller voldsomt store krav udover at få tilført en masse fugt og nogle aktive ingredienser, der kan styrke min hud nu og fremtidigt i takt med, at den vil ældes. Der er for første gang kommet ‘ro på cremedronningen’, og det giver også en mental ro, som i virkeligheden er den, jeg mærker mest. Roen der følger med det simple liv. Med ‘less is more’. At den største glæde findes i at omgive os med færre og mere velvalgte ting generelt. Kvalitet fremfor kvantitet. Nu dyrker jeg i stedet alt dét, der hører under ‘den paraply’. Set fra et klimamæssigt perspektiv giver det mig også en rigtig god mavefornemmelse.

Min realistiske rutine

Jeg har tit, som mor til tre, bøvlet med at få tiden til at række. En lang hudplejerutine kræver ro og tid. Ofte har det ikke været muligt. Det har været på bekostning af min hud, der ofte ikke er blevet afrenset eller har fået den nødvendige opmærksomhed og pleje. Min nye mere simple rutine med Yrolís produkter løser også denne udfordring. Det er en meget mere ‘realistisk rutine’ for en mor til 3. Det giver ro i den daglige trummerum, og det har givet mig en ekstra lyst til at lægge nogle stunder ind, hvor jeg trækker stikket, og giver den lidt ekstra gas med en maske eller lignende. Der er ikke længere en rutine, der bliver sprunget over fordi, at den er for omfattende, eller en hud, der ikke er i ro fordi, jeg bruger for mange og forskellige produkter.

Line Jelsbech @mitlaegehus

Morgenrutine

Jeg skyller mit ansigt om morgenen i badet og tilfører Eye Serum & Face Oil samt Lotion eller Body Oil på kroppen. Det tager ingen tid.

Line Jelsbech @mitlaegehus
Line Jelsbech @mitlaegehus

Aftenrutine

Om aftenen bruger jeg lige lidt ekstra på at afrense med Micellar Water, og så gentager jeg den simple rutine fra om morgenen med Eye Serum og Face Oil. Hvis min hud er meget tør og trænger til ekstra omsorg, så bruger jeg Hydrate Overnight.  

Yrolí og jeg deler værdier

'De værdier, som er fundamentet for Yrolí som brand passer godt til mange af de værdier, jeg har som person, og som jeg gerne vil give videre til mine børn. Det er vanvittigt vigtigt for mig!
Helt generelt trives mine børn bedst i en hverdag, der ikke er for kompliceret. Og ‘simple living' er virkelig et vigtigt nøgleord herhjemme.

Hudpleje i børnehøjde

Selvom mine børn ikke skal kende til ‘hudpleje’ endnu (nødvendigvis), er der så mange værdier bag de enkelte produkter og Yrolí som brand, som jeg så småt forsøger at videreformidle.

Ellen er med mig om morgenen på badeværelset, når vi sammen ‘gør os klar’. Hun spørger interesseret ind, og jeg fortæller gerne. Vi får en snak om hvor lidt, der skal til, men at det er vigtigt at passe på sin krop og hud. Det er vigtigt at mærke efter, hvad den har brug for, da det skifter blandt andet alt efter vejr og vind. Jeg fortæller hende lidt om min egen historie - om ‘cremedronningen’ og om hvor, jeg er nu. Om Yrolís produkter og deres værdier. Hvordan det giver god mening fra et klimamæssigt perspektiv, at produktionen ligger i Danmark. Hvordan det for mig er vigtigt, at man som virksomhed tager gode skridt i en bæredygtig retning. Om Yrolís valg af emballage, der netop er lavet af genanvendte materialer og er 100% genanvendeligt, når vi har brugt det sidste af produktet. Måske mødes vi igen omkring aftenrutinen. Måske bruger vi massageolien, når benene er trætte, eller hvis vokseværket melder sig.

Line Jelsbech

Yrolí er for hele familien

De naturlige æteriske olier bruger vi med omtanke herhjemme og for deres gavnlige effekt, da ingen af os lider af allergi. På den vis er det et kæmpe plus, hvis de produkter jeg bruger, kan deles med resten af familien og er unisex, som også er tanken bag Yrolís produkter