@kodeordeter Ann

Mindre og bedre

Jeg er selvfølgelig også bare et menneske  

Ann Poulsen står bag Instagram profilen @kodeordeter. Her deler hun dagligt ud af kreative projekter til sine næsten 30.000 følgere. Fællesnævneren, omdrejningspunktet eller måske endda ”kodeordet er” at inspirere til et mere bevidst forbrug gennem syprojekter, genbrug og DIY.

Ann har været trofast Yrolí ambassadør fra dag et. Hun er reel, umiddelbar og ærlig ligesom Yrolí, og samarbejdet har gennem de sidste år vokset og udviklet sig organisk, som det bør. Vi har den dybeste respekt for Ann og hendes eftertænksomhed, kreativitet og integritet.

Ann og Yrolí håber på, at vi i fællesskab kan sætte fokus på og inspirere til en ændring i vores forbrugsvaner ud fra ”lidt men godt” filosofien. Læs nedenfor om Anns tanker om forbrug, hvordan hun selv har ændret sine vaner, og hvilke Yrolí produkter hun ikke kan undvære.

@kodeordeter Ann


Køb mindre og bedre


Jeg er blevet meget mere bevidst om mit eget forbrug de seneste år. Jeg er meget bevidst om, at der er brugt ressourcer på alt, hvad der er blevet produceret og den dag jeg skiller mig af med tingene, er det ikke ensbetydende med, at de forsvinder. Derfor tænker jeg på, hvor meget jeg køber, men også hvad jeg køber. Det skal være ting, som jeg har brug for, ting jeg vil beholde og er af så god kvalitet, at det kan gives videre og bruges af andre. 

Jeg er selvfølgelig også bare et menneske og en forbruger, og jeg vil aldrig pege fingre af andres måde at forbruge og gøre tingene på. Men jeg synes, vi skylder os selv og fremtidige generationer at passe på vores klode. Selvom vi ikke skal tage al ansvaret på vores egne skuldre, har vi alle alligevel et ansvar for at hjælpe til og her er forbruget et af de steder, hvor vi kan rykke.

Min opfordring er at købe mindre og bedre.

@kodeordeter Ann


Forbrug er forbrug, også når det er genbrug

Jeg foretrækker altid at købe genbrug, når det kan lade sig gøre. Men forbrug er forbrug og genbrug må ikke være en undskyldning for at forbruge mere. Køber vi nyt, synes jeg, at det er vigtigt, at vi køber hos dem, som går op i hvor og hvordan deres varer er produceret. Det er desværre stadig ikke givet, at produkterne er produceret under ordentlige forhold, eller at de ikke indeholder skadelige kemikalier.

Jeg sætter en ære i at kunne sy mit eget tøj


Jeg startede min Instagram profil for 10 år siden, da jeg flyttede til København og købte min første lejlighed. Jeg ville dele ud af mit liv og udviklingen i lejligheden med dem hjemme i Jylland. Pludselig kom der flere og flere følgere til.

 

Selvom jeg altid har indrettet med genbrug, har jeg også selv været storforbruger af de nyeste trends inden for fx tøj. På det punkt har jeg helt bestemt udviklet mig. Jeg har ikke det samme behov for at skulle have det nyeste nye, som jeg alligevel aldrig var ægte glad for, og som jeg solgte videre kort tid efter. Jeg sætter en ære i at sætte tempoet ned, at kunne sy mit eget tøj, strikke min egen hue og komme med mine bud på at leve mere bæredygtigt.

Ligesom Yrolí benytter Ann ikke overflødig ydreemballage, gaveæsker og gavepapir, når hun skal pakke gaver ind. Ved at pakke ind i avispapir, genbrugspapir eller stofrester kan du pakke ind med god samvittighed samtidig med, at du får smukke, unikke gaver. 
 
Vil du have endnu mere inspiration til DIY julegaver, indpakning eller tips til boligindretningen, kan du besøge Anns Instagram profil @kodeordeter
 Kodeordeter Ann

 Jeg kan bruge Yrolí med god samvittighed 

Jeg har valgt at samarbejde med Yrolí, fordi de ikke er endnu et hudplejebrand. De er et brand, hvor deres værdier stemmer overens med mine egne. De er ansvarlige og gennemsigtige. Jeg kan bruge deres produkter med god samvittighed. Ingredienserne er nøje udvalgte med omtanke for miljøet og emballagen går i cirkulation ved korrekt affaldssortering.

One layer passer ind i min hverdag


Yrolís one layer tilgang passer ind i min hverdag samtidig med, at min hud får det, den har brug for.
Efter morgenbadet bruger jeg Boosting Eye Serum og Face Oil. Hver aften renser jeg mit ansigt med Micellar Water og slutter af med Hydrate Overnight, som får lov at virke hele natten. 

 

Et dejligt kram efter badet


Mine favoritprodukter fra Yrolí må være både Body Oil og Body Lotion. Begge føles, som et dejligt kram efter badet.

 

@kodeordeter Ann