PR-samarbejde

PR-samarbejde

Vi har indgået et strategisk PR-samarbejde med MIGLIORINI. MIGLIORINI er et PR-bureau, der er specialiseret inden for det økologiske og bæredygtige livsstilsegment.

Emma Migliorini Kristensen spottede Yrolí Skincare og inviterede os til et samarbejde, da hun så, at de værdier, Yrolí Skincare er bygget på, passer med de andre brands MIGLIORINI har i sin portefolio.

MIGLIORINI brænder for at sprede budskaber om bæredygtig forbrug og at hjælpe kvalitetsbrands med at trænge igennem med relevant kommunikation på et svært marked. MIGLIORINI er drevet af engagement og passion og - lige som os - et ønske om at bidrage positivt til den udvikling, verden har brug for.

Vi er meget begejstrede for at samarbejde med et bureau, der ud over at været top professionelt også har samme bæredygtige fokus som os. MIGLIORINI har kreative ideer og en masse erfaring at trække på. Det bliver en spændende tid, vi går i møde. Vi håber, at vi sammen med en masse dygtige mennesker får skabt et solidt og bredt kendskab til Yrolí Skincare. 

MIGLIORINI