Yrolí Skovshoved Hotel Yroli

Skovshoved Hotel - Blue Beauty til dit ophold

Yroli Skovshoved Hotel Yrolí
Skovshoved Hotel har skrevet om os i deres eksklusive hotelmagasin 2022. Her kan du se, hvad de skriver.  

YROLí SKINCARE
– ‘ Blue Beauty’ til dit ophold

Hos Skovshoved Hotel & Restaurant finder du hudplejeprodukter fra danske Yrolí. En virksomhed, der blev skabt i 2018 af Jette Nørgaard Haulrig & Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark, og som i dag er blå frontløbere. Deres produkter er skabt ud fra et ønske om at forsimple din hudplejerutine, så du bruger færre og kun de mest essentielle produkter, men uden at gå på kompromis med kvaliteten og effekten af disse.

Blue Beauty

Yrolí er frontløbere i den nye bæredygtige beauty bevægelse ‘Blue Beauty’, hvor fokus især er på at udvikle produkter med sikre, bæredygtige og havvenlige ingredienser.

Det betyder blandt andet, at produkternes ingredienser ikke forstyrrer vores naturlige miljø, hav & koraller. I stedet vælger de let bionedbrydelige ingredienser, der kan indgå i naturens cyklus uden at forurene vores vandmiljø.

 

Yroli Skovshoved Hotel Yrolí

 

 

 

 

Det er tid til at tænke nyt uden at gå på kompromis med effekt og resultater. Som brand føler vi en forpligtelse til at gå forrest, og derfor er vi en del af en international bevægelse; Blue Beauty. Det er et mindset, som rækker ud over alt, vi tidligere har set inden for både clean og green beauty og som kræver, at man er villig til tage en del ansvarlige valg.
– Jette Nørgaard Haulrig, Co-founder

 

Yroli Skovshoved Hotel Yrolí  Yroli Skovshoved Hotel Yrolí

Ansvarlighed & gennemsigtighed

For at leve op til Blue Beauty kræver det skarpe valg og bundseriøse overvejelser omkring de mange forskellige aspekter af produkt-cyklussen. Derfor rækker de ansvarlige valg, som Yrolí beror på, vidt til alt lige fra ingredienser, produktion, emballage, forsendelse, brug og forbrug, bortskaffelse og til socialt engagement.

Produkterne er alle produceret i Danmark og flere af ingredienserne er høstet i den vilde nordiske natur. Hos Yrolí er det prioriteret at undgå ingredienser fra sårbare biotoper. Og syntetiske ingredienser bliver kun brugt, hvor det er mere etisk, miljøvenligt og sikkert.

For at sikre sporbarhed og troværdighed er Yrolí både Ecocert Cosmos, AllergyCertified og Vegan certificeret. Det betyder for eksempel, at brugerne kan stole på, at indholdet rent faktisk er økologisk og dertil, at produkterne har et utroligt højt økologisk indhold.

Vi laver effektiv hudpleje baseret på naturlige og økologisk certificerede ingredienser, så man med færre produkter og enkle rutiner kan få en optimal hudpleje
-
– Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark, Co-founder

Mikroalger, nordiske bær & afrikanske frugter
Ingredienserne, der gør en forskel

Trine-Lise & Jette vælger deres ingredienser med omhu ud fra deres kvalitet og effekt. Det betyder blandt andet, at ingredienserne er ‘wild harvest’, økologiske og naturlige.

I Yrolís produkter finder man blandt andet mikroalger; et kraftigt antioxidant aktiv, der både er en kollagenbooster og samtidig beskytter huden mod oxidativ belastning og som filtrerer forureningspartikler både indendørs og udendørs. Derudover har Trine-Lise & Jette valgt olier og ekstrakter fra nordiske bær (blåbærkerneolie, hindbærkerneolie og multebærekstrakt) som nogle af kerneingredienserne i deres produkter. De nordiske bær har nemlig et ekstremt højt indhold af gavnlige vitaminer og essentielle fedtsyrer.

En tredje vigtig ingrediens i Yrolís produkter er også de afrikanske kerneolier; Marula og Baobab, der har været brugt af afrikanere i århundrede for deres sundhedsfremmende og hudplejende egenskaber.

Tilsammen er Yrolís produkter altså fyldt med velvalgte og virksomme ingredienser, der giver en mærkbar effekt på din hud.