Skovshoved Hotel x Yrolí Skincare

Skovshoved Hotel

Vi lader os inspirere af de mennesker, vi møder på vores vej både i private og i forretningssammenhænge. Det er de inspirerende møder, der kan få os til at se verden med nye øjne, tænke over hvordan vi bruger vores tid, og hvad der giver værdi i vores hverdag.
Vi vil gerne dele vores inspiration med jer. I dag giver vi ordet til Line Nadelmann, der driver det fantastiske Skovshoved Hotel.
Yrolí Skincare Skovshoved Hotel Yroli Skincare

 

Yrolí Skincare Skovshoved Hotel Yroli Skincare

Line Nadelmann er manager, 47 år, gift med Stefan og mor til to piger på henholdsvis 11 og 13 år. I sin fritid dyrker hun udendørs fitness og løber gerne et par ½ maraton om året.

”Jeg er engageret og passioneret omkring alle aspekter i mit liv, jeg er livsnyder og prøver at bringe den familiære stemning, hvor jeg er lykkelig, ind på hotellet såvel som i familiens skød.

Derfor er det vigtigt for mig, at de ting, jeg engagerer mig i, er helhjertede og giver mig glæde - ellers vil jeg hellere noget andet. Det gælder både derhjemme med mine to dejlige piger, min mand, med det udendørs fitnesshold, jeg er træner for en gang om ugen, som for hotellet her og ikke mindst de leverandører, vi vælger at samarbejde med.

Sammen med min svigerinde, Eva, bestræber vi os på at drive hotellet med hjertet og vil gerne præsentere et sted, hvor vi selv ville have lyst til at komme og holde møder, holde fri eller koble af. Vi søger hele tiden at finde den hårfine balance, der kan kombinere disse ønsker fra vores gæster. 

Det er blevet en helt naturlig del af hotellets kultur og atmosfære som for os indikerer, at vi er på rette spor med at bringe den familiære følelse ind på hotellet.”

Hvorfor har I valgt at samarbejde med Yrolí Skincare?

”Vi har længe gerne ville udskifte de små engangspleje-produkter på vores værelser, og der kom virkelig skub i processen, da vi valgte at Skovshoved Hotel skulle være et Green Key hotel (turismens internationale miljømærke).

Vi begyndte at søge efter nye samarbejdspartnere, der gør en ekstra indsats for at beskytte miljøet. Vi kom i kontakt med Yrolí, hvor vi fra første møde kunne mærke den passion, der ligger bag produkterne.

Der er virkelig tænkt over den mindste detalje – vanvittigt lækre produkter med 100% fokus på bæredygtighed, lækker duft og tilmed et flot, enkelt og stilfuldt design, som passer perfekt til vores hotelværelser.”

Tiden kalder på staycation og ferie i Danmark. Hvor får du gode oplevelser og lader op?

”Mit yndlingssted, i hele verden, er hjemme i min hyggelige stue med min familie. Jeg bor selv i området omkring Skovshoved og nyder at benytte alle de tilbud, området har, som at løbe en tur i skoven, snuppe en dukkert i Øresund eller familiemiddag på havnen.

Hotellet ligger 10 min. gang fra, hvor jeg bor, og jeg nyder de morgener, hvor jeg går på arbejde og suger atmosfæren ind, inden folk rigtig er stået op, og dagen er begyndt at summe af aktivitet”.

Hvad er din anbefaling til oplevelser i nærområdet, når man er gæst på Skovshoved Hotel?

”Jeg vil klart anbefale en gå- eller cykeltur langs kysten, til Bellevue Strand med de ikoniske badetårne designet af Arne Jacobsen eller en tur i Dyrehaven, hvor der både er kronhjorte, der går frit og verdens ældste forlystelsespark Bakken.

Lige overfor hotellet er Skovshoved Havn med restauranter og is-butikken og en hyggelig atmosfære. Nord for Skovshoved findes flere kendte museer fx Karen Blixen museum, Nivågaard Samlingen eller Louisiana. Området byder også på mange gode shoppingmuligheder fx Jægersborg Allé eller Hellerup Strandvej.”

Line Nadelmann Skovshoved Hotel - Yrolí Skincare favoritprodukt