Min aftenrutine

Min aftenrutine

Bag om min aftenrutine

Jette Nørgaard Haulrig, founder af Yrolí Skincare

Mange kan nikke genkendende til, at de har travlt. En af dem er medstifter af Yrolí Jette Nørgaard Haulrig. En travl hverdag skal dog ikke afholde en fra at have sund hud. Det er Jettes hud et eksempel på, da hun ofte får komplimenter for sin hud af mennesker, der ikke ved, at hun arbejder med hudpleje. Hudens sundhed er nemlig ikke et resultat af, hvor kompliceret ens hudplejerutine er. Læs med nedenfor om Jettes aftenrutine og hendes tips til at skabe en sund følelse i hverdagen, hvor de små ting gør en stor forskel. 

En enkel og effektiv rutine

Da jeg startede Yrolí sammen med Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark var vores mål at skabe et hudplejebrand, der bakker op om en enkel rutine, som alle kan overskue i en travl hverdag. Det er ud fra det rationale, at hvis de produkter man har stående ikke kommer på huden, har de ingen effekt. Derudover er det også vigtigt, hvad der er i ens hudpleje – det kommer jo på huden. Vi har derfor også fra starten været kompromisløse i forhold til vores formuleringer. De skal respektere og arbejde med huden. Jeg plejer at sige, at Yrolí respekterer hudens mikrobiom, men også din tid. 

 Yrolí Jette Nørgaard Haulrig

Sund hud i en travl hverdag

Jeg sætter stor pris på min tilværelse og føler mig enormt beriget af alle mine relationer, men der er nok at se til. Jeg har et arbejdsliv, en stor familie, et omfattende socialt liv og jeg vil også gerne prioritere at være aktiv i hverdagen, spise sundt og få sovet nok. Jeg er ikke alene om at skulle få hverdagen til at gå op i en højere enhed. Jeg er langt fra den eneste, der på en og samme tid skal være mor, hustru, datter, søster, medejer, arbejdsgiver, samarbejdspartner og jeg kunne blive ved. Jeg elsker at være noget for andre, men det gør også, at jeg prioriterer min tid fornuftigt.

På listen over dét, jeg gerne vil opnå og være i løbet af dagen, er det helt bestemt ikke at bruge unødig tid på en kompliceret hudplejerutine. Jeg har ikke tiden, jeg gider det ikke og jeg ved, at det ikke giver en sundere hud. Det er fuldstændig urealistisk og unødvendigt at skulle igennem en lang seance hver aften. Det er til gengæld ikke urealistisk at have sund hud i en travl hverdag. Det kan alle mestre - en enkel aftenrutine gør, at man faktisk får den gjort. 

 

Min hudplejerutine om aftenen

Hver aften starter jeg med at rense ansigtet med Micellar Water. Micellar Water er et mildt tre-i-et renseprodukt, der fungerer som ansigtsrens, makeup-fjerner og skin tonic. Når min hud er ren, dupper jeg Eye Serum rundt om øjenomgivelserne. Den fine hud omkring øjnene har brug for ekstra pleje og fugt efter en lang dag.

Jeg afslutter med Hydrate Overnight, som er en leave on maske. Masken er den vildeste fugt- og kollagenbooster, som starter en mikrostimulering af huden og trænger ned i hudens lag mens, at jeg sover. Jeg vågner hver morgen med silkeblød hud på grund af Hydrate Overnight, og jeg ser frisk ud. 

Køb Yrolís aftenrutine her. 

Min glød skyldes, at min hud er sund

Min hudplejerutine om aftenen kan virke enkel, og det er den heldigvis også – det gør, at jeg altid har tid til den. Den består af tre produkter, og det er hverken for mange eller for få. Der er desværre en generel misforståelse omkring antallet af lag og produkter i forhold til, hvilken effekt de har på huden. Flere produkter giver ikke større effekt, tværtimod. Det er derfor, at vi anbefaler, at du bruger få lag hudpleje, helst kun ét lag. Med ét lag undgår du overstimulering af huden og sikrer, at huden kan ånde, som især er vigtigt, når du er på vej i seng.

Du kan læse mere om Yrolís One Layer guide her.

Jeg får tit komplimenter for den glød, min hud har. Det er ikke kun af venner og bekendte, men også af mennesker, der ikke ved, at jeg arbejder med hudpleje. Det synes jeg kun understreger, at ens hudplejerutine kan være enkel og effektiv på en og samme tid. Det er min aftenrutine. Min glød skyldes, at min hud er sund og i balance. 

Hverdagen er mere end sund hud

Sund hud og generel sundhed er for mig mere end at få komplimenter for min hud. Ligesom min hud skal være i balance, handler det også om, at jeg har en grundlæggende sund følelse i hverdagen. Det er de små ting, der gør en forskel. Det bliver jeg bekræftet i hver dag.

Tit handler det om, at man aktivt skal prioritere at gøre noget godt for sig selv og andre, for ellers får man det aldrig gjort, lidt ligesom med ens hudplejerutine. Det skal ikke være kompliceret, og det kan være alt fra at drikke en kop te med mine døtre, servere et sundt måltid for min familie eller at løbe en tur med min veninde. Det er sundhed for mig. At jeg har det godt, og at dem omkring mig har det godt. Så skal vores hud selvfølgelig også være sund, men den grundlæggende sunde følelse i hverdagen kommer først. Der er en masse vidunderlige øjeblikke, det handler bare om, at du giver dig selv tiden til at stoppe op og nyde dem – uanset hvor travlt du har.

Yrolí Jette Nørgaard Haulrig