Yrolís One Layer guide

Yrolís One Layer guide

Yrolís hudplejefilosofi bygger på ét lag hudpleje med 100% effekt. Vores formuleringer arbejder med huden – accelererer og understøtter de naturlige processer og balancerer hudens mikrobiom, så du får en sund hud med en stærk hudbarriere og en god kollagenproduktion.
 
Yrolís One Layer Skincare Guide
Yrolís One Layer Skincare Guide  

Sund hud

Det bedste din hud kan være er sund. Din hud bliver dog ikke sundere af, at du har komplicerede rutiner og påfører flere lag hudpleje - tværtimod. Faktisk kan for mange lag hudplejeprodukter skade huden og føre til overbehandling, hypersensitivitet, irritation, inflammation og tilstopning af porerne.

For at få sund, balanceret og modstandsdygtig hud skal din hudplejerutine bestå af få lag, allerhelst kun ét enkelt. Til gengæld skal det ene lag være effektivt, ellers har det ingen effekt. 

Solbeskyttelse

Du bør supplere din daglige rutine med solbeskyttelse, når UV-indekset når 3 eller derover, der bliver solens UV-stråler stærke nok til at kunne forårsage hudskader og forbrændinger. Se vores Sun Protection her 

Èt lag

Yrolís ét lag hudplejerutine respekterer hudens mikrobiom og understøtter hudens naturlige balance. Med ét lag er der mindre risiko for at bringe ubalance i hudens naturlige mikrobiom, du undgår overstimulering af huden og sikrer, at huden kan ånde. 

Det er årsagen til, at vi anbefaler så få lag hudpleje som muligt plus solbeskyttelse i sommerhalvåret.

 

 

Yrolís One Layer Skincare Guide

5 grunde til, at du skal bruge ét lag 

Beskyt hudens mikrobiom

Hudens mikrobiom er hudens bakterieflora, der består af hundrede millioner af mikroorganismer, som samarbejder med hudcellerne og spiller en afgørende rolle for vores sundhed. Når huden bliver udsat for mange produkter, lag og konserveringsmidler, har det en negativ påvirkning på hudens mikrobiom. Ved at bruge få produkter, kan du undgå unødige bivirkninger eller reaktioner. Du giver derfor hudens naturlige mikrobiom bedre betingelser. 

Undgå overstimulering af huden

Huden kan tage skade af for mange produkter og lag med højaktive ingredienser. For høj aktivitet af højaktive ingredienser kan give overeksponering og kan medføre hypersensitivitet, irritation og en hud i ubalance. Din hud kan blive betændt, og det kan føre til problemer som acne, udslæt og rødme. Huden kan have svært ved at optage alle ingredienserne, og det kan føre til en ophobning af produktrester på huden, hvilket kan blokere porerne.

Din hud skal kunne ånde

Flere lag hudpleje kan dække huden til og give en ikke permeabel film. Huden kan på den måde ikke få oxygen nok, og det kan forårsage inflammation. Kan huden ikke ånde kan det medføre en reduceret blodcirkulation i hudens væv og reducere hudens evne til at producere kollagen. Det kan føre til en ophobning af toksiner og affaldsstoffer i huden.

Mindre risiko for allergisk reaktion

Når du bruger få lag hudpleje nedbringer du risikoen for allergiske reaktioner, da der er mindre risiko for, at du udsætter din hud for flere forskellige ingredienser, som kan udløse en allergisk reaktion.

Komplicerede rutiner bliver ikke gjort

Det er lettere at opretholde en regelmæssig rutine, når den er ukompliceret og enkel.

Yrolís One Layer Skincare Guide

Morgenrutine - Yrolí Skincare

Morgenrutine

ÉT LAG & TO PRODUKTER
Yrolís morgenrutine respekterer hudens mikrobiom og genopretter hudens sundhed ved at bygge den op indefra.

Eye Serum plejer og nærer samt opstrammer og udglatter den fine hud om øjnene. Face Oil genopbygger smidighed, reducerer nedbrydning af kollagen og udsætter aldringsprocessen. 

Køb Morgenrutinen her 
Køb Sun Protection her

Aftenrutine

ÉT LAG & TRE PRODUKTER
Yrolís aftenrutine respekterer hudens mikrobiom og genopretter hudens sundhed ved at bygge den op indefra.

Micellar Water afrenser nænsomt huden for snavs og make-up samt fungerer som en skin tonic. Eye Serum plejer og nærer samt opstrammer og udglatter den fine hud om øjnene. Hydrate Overnight  er en kollagen- og fugtbooster, der forsinker aldring af huden og øger smidigheden.

Køb Aftenrutinen her

Aftenrutine - Yrolí Skincare