Et væredygtigt 2024

Et væredygtigt 2024

Starten på et nyt år er tit synonym med en masse nyt. Ambitionerne er ofte tårnhøje og bundet op på de bedste intentioner – vi sætter nye mål, vi ser nye muligheder, vi skal tillægge os nye vaner, vi planlægger, vi nulstiller og genstarter. Hos Yrolí giver et nyt år også anledning til at reflektere over året, der er gået og kigge mod fremtiden, men for os bliver 2024 året, hvor vi kigger mindre tilbage, mindre frem og mere er i nuet.

Et lag dybere

Yrolí har fra starten været bygget på en helhedsorienteret hudplejefilosofi, hvor sundhed fører til skønhed. Vi satte Yrolí i verden for at fremme hudens sundhed gennem et nøje sammensat produktsortiment, der tager afsæt i ét lag hudpleje med stor effekt på huden og minimalt aftryk på miljøet. Vi afviger ikke fra vores Blue Beauty tilgang og er stadig fortalere for en mere ansvarlig hudplejeindustri, men med årene er vores perspektiv blevet større, eller rettere justeret indad. Yrolí er ikke længere ”kun” en bæredygtig hudplejevirksomhed. Vi er kommet et lag dybere, hvor den indre bæredygtighed bliver prioriteret, og hvor vi er blevet væredygtige. 

Det gode og sunde liv ligger ikke i at tage de rigtige valg, men at tage de bevidste valg, hvor man har sig selv med som menneske. Det gælder også hudpleje. Man kan hurtigt komme ind i nogle rutiner, man bare gør. Vi vil gerne inspirere til at stoppe op og tænke over ens hudpleje og ens hudplejerutine. Hvad er der i de hudplejeprodukter, du putter på huden? Hvorfor har du valgt netop de produkter? Hvad vil du have ud af din hudpleje? Hvorfor har du en hudplejerutine?

 Yrolí 2024

Hvad vil du have ud af din hudpleje?

Huden er som kroppens største organ vigtig, når vi taler sundhed generelt. Med en sund hud har man de bedste betingelser for, at huden er vital og flot. Ens hudpleje kan ikke alene give sund hud, da huden også bliver påvirket af kost, motion, søvn og en masse andre faktorer. Ikke desto mindre har den hudpleje, du anvender en effekt på hudens sundhed. Et tilbagevendende spørgsmål er derfor, hvad vi vil have ud af vores hudpleje.
For os er svaret, at vores hudpleje skal være med til at give sund hud. Vi vil selvfølgelig også gerne have flot hud. Vi vil have ren hud. Vi vil også gerne have en velhydreret hud. Det vigtigste for os er dog, at huden er sund, for er huden sund, er der de bedste betingelser for, at den også er flot, ren og velhydreret. Med udgangspunkt i hudens sundhed arbejder vores hudplejeprodukter derfor med huden ved at understøtte de naturlige processer. Vores formuleringer er bevidst sammensat ud fra at balancere hudens mikrobiom, styrke hudbarrieren og bidrage til en velfungerende kollagenproduktion.

Yrolí

Yrolí

De bevidste til- og fravalg

Det er med hudens sundhed i fokus, at vi træffer beslutninger. Det gælder både tilvalg, men især også fravalg. Vi har for eksempel sagt nej tak til syntetiske sulfater, da de tørrer huden ud fremfor at gøre den sund. Derudover har syntetiske sulfater en ukendt nedbrydningstid. Vi har fravalgt en lang række andre ingredienser, der både er skadelige for huden, men også for miljøet herunder mikroplast, silikoner og teflon. Vi er bevidst gået efter naturlige ingredienser med klinisk dokumenteret effekt, som gør os i stand til at kunne levere virksom og effektiv hudpleje. 

Vi har også bevidst fravalgt et kæmpe produktsortiment. Vores One Layer hudpleje er baseret på, at huden ikke har godt af at få mest, men bedst af det helt rigtige. En masse produkter og en masse lag gør ikke huden sundere. Vores morgen- og aftenrutine er udviklet til at være overskuelig, så man får den gjort hver dag og derfor får effekt af hudplejen, da den kommer på huden fremfor, at produkterne bliver i skuffen.

Mikroforandringer

Gennem bevidste valg og handlinger tror vi på, at hverdagen bliver mindre kompliceret og mere balanceret. Det er dog sjældent fordelagtigt at ændre alting på en gang. Vi er fortalere for mikroforandringer, for de små justeringer kan skabe store forandringer på den lange bane. Det er derfor nærliggende at spørge, om du kommer igennem din hudplejerutine hver morgen hver eneste dag? Mange vil svare nej, og det skyldes, at hudplejerutinen er for kompliceret.

Med vores One Layer hudplejerutine får du en enklere hudplejerutine, som kan bidrage til en generelt enklere hverdag. Vi starter hver morgen med at påføre Eye Serum og Face Oil, og de to produkter har vi tid til at påføre uanset, hvor travlt vi har. Vi starter dagen med at gøre noget godt for vores hud, og vi starter dagen uden dårlig samvittighed. Ved at forenkle din hudplejerutine som del af dine daglige rutiner, kan du få mere tid, som giver mere ro og overskud.

Ro & nærvær

Vores øgede fokus på den bevidste prioritering af en enklere hverdag har medført, at vi for første gang i 2023 inviterede til en række Yrolí events, der netop var centreret omkring nærvær. Vi starter 2024 med endnu tre events, hvor omdrejningspunktet er ro og forenkling og vil i løbet af året afholde flere i samarbejde med Katja Kunimori Hollnagel, som udover at være yogalærer også er vores Skin & Fascia Specialist, Head of Training & Beauty IQ.

I forlængelse af at prioritere ro og nærvær har vi de sidste måneder også været optaget af vores vejrtrækning, og hvilken forskel små vejrtrækningsøvelser kan have på vores energi- og koncentrationsniveau. Vi glæder os til, at vi snart også kan tilbyde jer et pusterum i hverdagen. Som bindevævsekspert vil Katja også fortsat dele sin viden om bindevævets funktion i forhold til hudens sundhed, og hvordan mikroforandringer i form af små øvelser kan bidrage til en sund hud i en glad krop.

Et aktivt 2023

Selvom vi i år vil være mere i nuet, har der været begivenheder i 2023, som vi ikke kan lade være med at se tilbage på med stolthed og taknemmelighed. Vi kunne fejre 5-års jubilæum, vi åbnede vores butik og showroom i Nordhavn og du finder nu Yrolís produkter på endnu flere af landets ypperste hoteller, spa, klinikker, butikker og restauranter. Sidste år var også året, hvor vi for alvor udvidede vores Yrolí familie.

Katja Kunimori Hollnagel

Endnu tættere på hud

Vi er så glade for at vi har fået Katja Kunimori Hollnagel med på teamet som Skin & Fascia Specialist, Head of Training & Beauty IQ. Katjas brede ekspertise giver os mulighed for at udbygge Yrolí universet yderligere, og dét glæder vi os meget til. Katja er Advanced Fascial Flow Guide, certificeret instruktør i YogaBreath, kosmetolog og yogalærer med uddannelser inden for hatha, restorativ, blid og yin yoga. Vi sætter så stor pris på, at Yrolís og Katjas veje krydsede - hendes erfaring og viden gennem 25 år i skønhedsbranchen er uvurderlig!

Vi er virkelig glade for at arbejde sammen en så kompetent profil og ikke mindst skøn personlighed.

Det glæder vi os til

Yrolí er fortsat i rivende udvikling, og vi kan kigge ind i et begivenhedsrigt år med masser af aktiviteter, events og nye samarbejder. Der er dog særligt to projekter, vi har arbejdet intenst på de sidste mange måneder, som vi kan lancere i sommeren 2024. Vi introducerer nye produkter til vores sortiment, og så bliver Yrolís ydre opdateret.

Vi ser frem til endnu et år, hvor vi går forrest i at sætte fremtidens retning for hudpleje – for miljøet, for huden og for vores hverdag. Vi ser frem til et år, hvor vi forhåbentlig kan være med til at gøre dit 2024 mere væredygtigt gennem ét lag hudpleje.

Yrolí