Kamilla Seidler - Min vision er social ansvarlighed

Kamilla Seidler - Min vision er social ansvarlighed

Køkkenchef Kamilla Seidler fra Restaurant Lola på Christianshavn er en inspirerende leder, der ser bæredygtige løsninger som mere end dem, du får serveret og kan smage. De handler også om mennesker.

Lola

Restaurant Lola på Christianshavn er et mødested for spændende kulturer. Og det er ikke så mærkeligt, for indehaveren er selv inspireret af og oplært i verdens forskellige køkkener. Bag restauranten står en af landets dygtigste kokke, Kamilla Seidler. Hun har blandt andet arbejdet på en trestjernet Michelin-restaurant i Spanien og haft 80 medarbejdere under sig på den socialgastronomiske restaurant Gustu i Bolivia.

Social ansvarlig

Kamilla Seidler har en vision for Lola, som handler om at skabe en socialt ansvarlig og bæredygtig virksomhed, der blandt andet har fokus på, hvordan vi mennesker kan udvikle os gennem god ledelse. På Lola er der ikke én stjerne, men mange små fortællinger, som alle skal frem på tallerkenen.   

Kamilla Seidler har åbnet Lola sammen med to partnere, Rune Toft og Mette Strarup, som begge har erfaring med social gastronomi.

Mødested

Restaurant Lola er et mødested for spændende kulturer og mange menneskers forskellige livserfaringer. Lola tager det bedste fra Latinamerika, Sydøstasien og Indien og forener de på tallerkenen og i glasset. Lola skal overraske, starte en samtale og efterlade gæsten med dejlige minder om fantastiske steder rundt i verden, lige midt på Christianshavn

Inkluderende arbejdsplads
Lola prøver at komme nogle af de stereotypiske traditioner til livs i forhold til sexisme, arbejdstider samt den hårde tone i branchen. I stedet vil vi skabe en inkluderende arbejdsplads, hvor vi sammen løfter opgaverne og finder på bedre måder at gøre tingene på. 

Velsmag på en ny måde

Vi vil gerne blive et spisested, der er spændende og dejligt at komme på. Hvor man kan smage sammensætninger, som er unikke for os. Samtidig skal man fornemme, at vi gør vores bedste for at være en social- og miljømæssigt bæredygtig virksomhed, som ønsker at give tilbage til samfundet og de gæster, der spenderer en aften hos os! 

Jeg bliver meget inspireret af street food fra hele verden, og hvordan man formår at pakke så meget velsmag ind i små serveringer. Madkultur generelt interesserer mig meget, og vores medarbejderes erfaringer er unikke for dem. Det er altid spændende, når de deler ud af dem. - Kamilla Seidler

Vi er stolte over, at Kamilla Seidler har valgt at forkæle sine gæster med Yrolí produkter på restauranten. Lola er en værdidrevet restaurant ligesom Yrolí er, og derfor er det et godt match. Se hvor Yrolí ellers er her  Hvis du har lyst til at læse mere om Lola, så se her

Jeg har lige holdt mit bryllup på Lola. og jeg kunne ikke tænke mig en bedre ramme. Stemningen og hele ånden emmer af kvalitet og maden var fantastisk. Det var tydeligt for mig, at Kamilla Seidler har skabt et sted, der egner sig til de store begivenheder i livet og de små intime møder. - Trine-Lise Buestad-Kjeldsmark