SELVFORKÆLELSESLØRDAG

SELVFORKÆLELSESLØRDAG

I weekenderne handler det om at prioritere sig selv og hvilken bedre måde at gøre det på end med bæredygtig hudpleje? Kom og vær sammen med os lørdag den 22. juni kl. 12-15 hos YUME i deres bæredygtige konceptbutik i Nordhavnen. 

Du kan prøve vores produkter og høre mere om vores økologisk certificerede hudpleje. Du får lidt lækre bobler, og du kan vinde et ”bæredygtigt selvforkælelses sæt”.  

Se mere på facebook.com/events, hvor YUME omtaler arrangementet: 

Grundlæggerne af Yrolí Skincare, Trine-Lise & Jette, har udviklet deres hudpleje til dem, der ønsker høj kvalitet, naturlig og organisk hudpleje. Alle ingredienser vælges omhyggeligt for at give dig unikke produkter med en effekt. De bruger udelukkende naturlige materialer, som kvalitetsolier med et højt indhold af aktive stoffer. Hvert af deres produkter er unisex, produceret i Danmark og biologisk nedbrydeligt. Sidst, men ikke mindst, er produkterne certificeret med ECOCERT COSMOS og AllergyCertified for at sikre dig gennemsigtighed og troværdighed som forbruger.

Det perfekte bæredygtige hudplejevalg til mennesker og planeten, hvis du spørger os!

Under arrangementet vil Trine-Lise & Jette kunne guide dig i produktvalg, selvomsorgsrutiner og bæredygtig hudpleje. Der vil også være økologiske bobler og en konkurrence, hvor du kan vinde nogle fantastiske produkter fra både Yrolí Skincare og YUME.

Vi ser frem til at se dig på vores selvforkælelseslørdag!